skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Plain White T’s – Let’s Lay Low

Οι Plain White T’s κυκλοφορούν το νέο τους single με τίτλο “Let’s Lay Low”!

Τίτλος τραγουδιού: “Let’s Lay Low”

Καλλιτέχνης: Plain White T’s

Μουσική / Στίχοι: Daniel R. Monahan, Timothy John Lopez, Thomas Higgenson

Εταιρεία: Fearless Records

Από το LP: “Parallel Universe (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Οι Plain White T’s κυκλοφόρησαν πριν από λίγες μόνο μέρες στο κανάλι τους στο YouTube ένα animated lyric-video για το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Let’s Lay Low”.

Το τραγούδι είναι μέρος του album “Parallel Universe” (Deluxe Edition), το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου. Η αρχική έκδοση του album κυκλοφόρησε επίσημα στις 24 Αυγούστου 2018 από την Fearless Records.

Οι Plain White T’s αποτελούνται από τον Tom Higgenson, τον Tim Lopez, τον Dave Trio, τον De’Mar Hamilton και τον Mike Retondo και ξεκίνησαν την καριέρα τους στα προάστια του Σικάγο το 1997, παίζοντας ένα μοναδικό μείγμα pop, rock and roll και punk, σε υπόγεια και clubs γύρω από τις περιοχές του μετρό. Δύο δεκαετίες αργότερα, το κουιντέτο έχει σημειώσει τεράστια παγκόσμια επιτυχία, με χιλιάδες εμφανίσεις, μία σειρά επιτυχιών και πολλαπλών πλατίνων (“Rhythm of Love”, “1, 2, 3, 4” και σαφώς το πασίγνωστο “Hey There Delilah”).

Το “Hey There Delilah” κυκλοφόρησε το 2006 και έμεινε για 35 εβδομάδες στο Billboard Hot 100, κερδίζοντας δύο υποψηφιότητες για Grammy. Έχει ακουστεί επίσης σε σειρές όπως το “Orange Is the New Black” και το “Family Guy”.

Plain White T's - Let's Lay Low

Back To Top