skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Post Malone – Circles

Ο Post Malone αποκαλύπτει το single του “Circles” λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου του album “Hollywood’s Bleeding”!

Τίτλος τραγουδιού“Circles”

Καλλιτέχνης: Post Malone

Μουσική / Στίχοι: Louis Bell, Austin Post, Adam Feeney, Billy Walsh, Kaan Gunesberk

Εταιρεία: Republic Records/UMG

Από το LP: “Hollywood’s Bleeding”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

O Post Malone αναπολεί μια φευγαλέα σχέση του στο νέο του single, “Circles”. Το τραγούδι προλογίζει την πολυ-αναμενόμενη κυκλοφορία του επόμενου album του, που θα έχει τίτλο “Hollywood’s Bleeding” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Μέσα από τους ήχους της ακουστικής κιθάρας στο “Circles”, ο διάσημος τραγουδοποιός σκέφτεται να τερματίσει μια σχέση που δεν “τραβάει” πλέον και κινδυνεύει να γίνει το «κακό παιδί» που αναγνωρίζει ότι η σχέση αυτή δεν προχωρά και πρέπει να αφήσει το έτερον του ήμισυ να κατευθυνθεί σε διαφορετική πορεία. Ωστόσο, το ζευγάρι συνεχίζει να να “χάνεται” στη σχέση αυτή, αγνοώντας τα σημάδια που δείχνουν πως έφτασε η ώρα να χωρίσουν!

Το τρίτο album του Post Malone, “Hollywood’s Bleeding”, είναι η συνέχεια του No.1 album της περασμένης χρονιάς “Beerbongs & Bentleys”. Πριν από το “Circles” κυκλοφόρησαν επίσης τα singles “Goodbyes” στο οποίο συμμετέχει ο rapper, Young Thug και “Wow”. Μετά την κυκλοφορία του νέου του LP, ο Post Malone αναμένεται να πάρει και πάλι τους δρόμους για την περιοδεία του “Runaway Tour” μαζί με τον Swae Lee, που ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου από την Tacoma.

Post Malone - Circles

Back To Top