skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Preservation Hall Jazz Band – Keep Your Head Up

Οι Preservation Hall Jazz Band “παντρεύουν” την jazz της Νέας Ορλεάνης με την Κουβανέζικη salsa και το πρώτο δείγμα τους, έχει τίτλο “Keep Your Head Up”!

Τίτλος τραγουδιού“Keep Your Head Up”

Καλλιτέχνης: Preservation Hall Jazz Band

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Sub Pop Mega Mart

Από το O.S.T.: “A Tuba to Cuba”

Ημ/νία κυκλοφορίας O.S.T.: 28 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Οι Preservation Hall Jazz Band αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου album τους που θα έχει τίτλο «A Tuba to Cuba». Το album θα εξυπηρετεί ταυτόχρονα και ως soundtrack του ντοκιμαντέρ τους με τον ίδιο τίτλο το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου μέσω της Sub Pop.

Τον Φεβρουάριο, η μπάντα κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ “A Tuba to Cuba” σε σκηνοθεσία των TG Herrington και Danny Clinch, το οποίο εξιστορεί την επίσκεψη του συγκροτήματος στην Κούβα. Ξεκινά με τον frontman της μπάντας Ben Jaffe, o οποίος προσπάθησε να επαναλάβει τη σύνδεση της jazz της Νέας Ορλεάνης με την αυτόχθονη κουβανέζικη μουσική, που ήταν ένα όνειρο του αείμνηστου πατέρα του, του ιδρυτή των Preservation Hall, Allan Jaffe.

To πρώτο τους single από το soundtrack είναι το “Keep Your Head Up”, το οποίο “αιχμαλωτίζει” το πνεύμα των μουσικών ριζών των δύο χωρών και πώς οι μεταδόσεις μεταξύ των θέσεων τους, μοιράζονται κοινό έδαφος, αν και βρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά. Το soundtrack θα συμπληρώνεται από 11 ακόμα μοναδικές δημιουργίες αυτού του νεοσύστατου μουσικού είδους, πράγμα που το καθιστά αυτόματα μοναδικό!

Preservation Hall Jazz Band - Keep Your Head Up

Back To Top