skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Protomartyr – My Children

To συγκρότημα μοιράστηκε ένα δεύτερο τραγούδι από το επερχόμενο album “Relatives in Descent”.

Τίτλος τραγουδιού: “My Children”

Καλλιτέχνης: Protomartyr

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Relatives in Descent”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το post-punk συγκρότημα από το Ντιτρόιτ, Protomartyr, κυκλοφόρησε το “My Children”, ένα δεύτερο single από το επερχόμενο, τέταρτο κατά σειρά album του “Relatives in Descent”. Πριν ένα μήνα είχαν μοιραστεί το πρώτο single του album, με τίτλο “A Private Understanding”, μαζί με την ανακοίνωση του νέου album. Το album αυτό αποτελεί follow-up του “The Agent Intellect” του 2015 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, με ένα tracklist 12 τραγουδιών, από την νέα δισκογραφική στέγη του συγκροτήματος, την Domino. Η παραγωγή του album, ανήκει στον παραγωγό Soni DiPerri (Animal Collective, Dirty Projectors).

Το ολοκαίνουριο “My Children”, πρόκειται για ένα περισσότερο rock τραγούδι, με έντονο το στοιχείο της κιθάρας, το οποίο, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις, «αγγίζει την ιδέα της κληρονομιάς, του τι μεταφέρουμε σε εκείνους που έρχονται μετά από εμάς». Πράγματι, είναι ένα τραγούδι που καταπιάνεται με επείγοντα ερωτήματα, όπως είναι το μέλλον του πλανήτη και η ευθύνη που -αδίκως- βαραίνει τις πλάτες των νέων γενιών. “My children/ They are the future/ Good luck with the mess I left, you innovators”, μας τραγουδά ο Joe Casey.

Οι Protomartyr ετοιμάζονται αυτή την στιγμή για την περιοδεία τους, οι οποία θα ξεκινήσει από την Αμερική, τον μήνα του Σεπτέμβρη, και θα καταλήξει στην Ευρώπη τον Νοέμβριο.

Protomartyr - My Children

Back To Top