skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Quavo – WITHOUT YOU

Ο Quavo κυκλοφορεί ένα τραγούδι-αφιέρωμα στον αδικοχαμένο ανιψιό του Takeoff με τίτλο “WITHOUT YOU”

Τίτλος τραγουδιού: “WITHOUT YOU

Καλλιτέχνης: Quavo

Μουσική / Στίχοι: Quavo

Εταιρεία: Quavo

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Ιανoυαρίου 2023

Art-Cover:

Ο Quavo παρουσίασε το τραγούδι του “WITHOUT YOU”, ένα φόρο τιμής στον ανιψιό του και συνεργάτη του στους Migos, Takeoff, ο οποίος σκοτώθηκε στο Χιούστον την 1η Νοεμβρίου. Το ασπρόμαυρο lyric-video του τραγουδιού δείχνει τον Quavo να κάθεται σε ένα studio με τα μάτια του κλειστά και να καπνίζει ενώ ακούει το ακατέργαστο και εγκάρδιο τραγούδι του αναλογιζόμενος τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας τους που γιόρτασαν μαζί, όπως τις περιγράφει μέσα από τους στίχους του.

Το τραγούδι κοινοποιήθηκε μέσα από τα socials του Quavo με το σύντομο μήνυμα, “Long Live Take Infinity”. Σε μια μεγαλύτερη ανάρτηση μετά το δημόσιο μνημόσυνο του Takeoff τον Νοέμβριο, ο 31χρονος rapper έγραψε επίσης μια επιστολή προς τον αείμνηστο ανιψιό του.

Απευθυνόμενος στον «Take», ο Quavo θυμήθηκε τον άθραυστο δεσμό τους: «Είναι τόσο δύσκολο να σου πω ότι μου λείπεις γιατί είσαι πάντα μαζί μου και κάναμε τα πάντα μαζί. Από τότε που ήμασταν παιδιά ήσουν δίπλα μου και με καμάρωνες, τα μάτια σου περίμεναν να κάνω την επόμενη κίνηση και μετά με ακολουθούσες ακριβώς από πίσω μου. Πάντα φρόντιζες να το έκανα πρώτα εγώ για να το κάνεις σωστά μαζί μου. Δεν με ανταγωνίστηκες ποτέ, ήμασταν πάντα στην ίδια ομάδα».

Quavo - WITHOUT YOU

Back To Top