skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Red Hot Chili Peppers – Nerve Flip

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Nerve Flip”!

Τίτλος τραγουδιού: “Nerve Flip”

Καλλιτέχνης: Red Hot Chili Peppers

Μουσική / Στίχοι: Anthony Kiedis, Chad Smith, Flea, John Frusciante

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “Unlimited Love”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Το δωδέκατο studio album τους κυκλοφόρησαν οι Red Hot Chili Peppers την 1η Απριλίου μέσω της Warner Records παρουσιάζοντας μας συνολικά 17 φρέσκες δημιουργίες σε παραγωγή του Rick Rubin. Συνεχίζοντας ωστόσο την προώθηση του δίσκου, το επιτυχημένο συγκρότημα που εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μας χαρίζει απλόχερα όμορφες κι ενδιαφέρουσες ερμηνείες, παρουσίασε το νέο του single, “Nerve Flip”, το οποίο αποτελεί ένα bonus track που περιλαμβάνεται στην ιαπωνική έκδοση μόνο του δίσκου.

Η μουσική κι οι στίχοι του τραγουδιού αποτελούν δουλειά των μελών του συγκροτήματος Anthony Kiedis, Chad Smith, Flea και John Frusciante κι είναι διαθέσιμο από τις 3 Ιουνίου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών για να το απολαύσεις.

Ο δίσκος “Unlimited Love” αποτελεί το πρώτο δισκογραφικό εγχείρημα των Red Hot Chili Peppers με τον John Frusciante να συμμετέχει σε αυτό και να αφήνει τη δική του “πινελιά” έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Ήδη το συγκρότημα έχει αφορεωσει αρκετό χρόνο στην προώθηση του album με την εμφάνιση στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! να αποτελεί μια από τις επιτυχίες του.

Red Hot Chili Peppers - Nerve Flip

Back To Top