skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Red Hot Chili Peppers – Not The One

Απολαύστε το νέο single των Red Hot Chili Peppers, με τίτλο “Not The One”!

Τίτλος τραγουδιού“Not The One”

Καλλιτέχνης: Red Hot Chili Peppers

Μουσική / Στίχοι: Anthony Kiedis, Chad Smith, Flea, John Frusciante

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “Unlimited Love”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν το 12ο studio album τους, “Unlimited Love”. Η συνέχεια του “The Getaway” του 2016 σηματοδοτεί το πρώτο νέο album του συγκροτήματος με τον κιθαρίστα John Frusciante μετά από το “Stadium Arcadium” του 2006. Είναι επίσης η πρώτη τους δουλειά με τον διάσημο παραγωγό Rick Rubin από το 2011. Το “Unlimited Love” θα κυκλοφορήσει την 1η Απρίλη.

«Ο μόνος μας στόχος είναι να χαθούμε στη μουσική. Ξοδέψαμε χιλιάδες ώρες, συλλογικά και ατομικά, βελτιώνοντας την τέχνη μας και εμφανιζόμαστε ο ένας για τον άλλον, για να κάνουμε το καλύτερο album που μπορούσαμε», ανέφερε το συγκρότημα σε δήλωση για το LP. «Οι κεραίες μας ήταν συντονισμένες με τον θεϊκό κόσμο, ήμασταν τόσο ευγνώμονες για την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο μαζί και, για άλλη μια φορά, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Μέρες, εβδομάδες και μήνες που αφιερώθηκαν ακούγοντας ο ένας τον άλλον, συνθέτοντας, τζαμάροντας ελεύθερα και τακτοποιώντας τους καρπούς αυτών των jams με μεγάλη προσοχή και ένα κοινό σκοπό. Οι ήχοι, οι ρυθμοί, οι δονήσεις, οι λέξεις και οι μελωδίες μας συνεπήραν».

Το συγκρότημα μας παρουσίασε πριν από λίγο καιρό και το πρώτο single από τη νέα του δουλειά,

το «Black Summer», αλλά και το “Poster Child”. Ήρθε τώρα η ώρα να ακούσουμε το νέο single του συγκροτήματος, με τίτλο “Not The One”. Το τραγούδι αποτελεί μία low-tempo δημιουργία, βασισμένη στα alternative rock στοιχεία που μάς έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια το συγκρότημα. Τη μουσική και τους στίχους του single υπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος.

Ο Frusciante εξήγησε για τη διαδικασία δημιουργίας του album: «Όταν συγκεντρωθήκαμε για να αρχίσουμε να γράφουμε υλικό, ξεκινήσαμε παίζοντας παλιά τραγούδια από ανθρώπους όπως οι Johnny ‘Guitar’ Watson, The Kinks, The New York Dolls, Richard Barrett και άλλοι. Σταδιακά, αρχίσαμε να φέρνουμε νέες ιδέες και να μετατρέπουμε τα jams μας σε τραγούδια και μετά από μερικούς μήνες το νέο μας υλικό ήταν το μόνο που παίζαμε. Το αίσθημα της αβίαστης διασκέδασης που είχαμε όταν παίζαμε τραγούδια άλλων ανθρώπων, μας έμεινε μαζί μας όλη την ώρα που γράφαμε. Για μένα, αυτός ο δίσκος αντιπροσωπεύει την αγάπη και την πίστη μας ο ένας στον άλλον».

Red Hot Chili Peppers - Not The One

Back To Top