skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Richard Marx – Front Row Seat

O Richard Marx επανέρχεται δισκογραφικά με νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Front Row Seat”

Καλλιτέχνης: Richard Marx

Μουσική / Στίχοι: Darrell Brown, Matt Scannell, Richard Marx

Εταιρεία: BMG Records

Από το LP: “Limitless”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 7 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

O μεγάλος ερωτικός τροβαδούρος της Αμερικής, Richard Marx έγινε γνωστός στις δεκαετίες των ’80s και ’90s, κυκλοφορώντας επιτυχίες όπως τα: “Endless Summer Nights”, “Right Here Waiting”, “Now and Forever”, “Hazard”, “At the Beginning” (με την Donna Lewis) κ.α. Παρόλο που οι μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι ξεκάθαρα οι μπαλάντες του, ο Marx έχει σημειώσει επιτυχία και με τραγούδια που ακολουθούν ένα πιο κλασσικό rock στυλ όπως τα: “Don’t Mean Nothing”, “Should’ve Known Better”, “Satisfied” και “Too Late to Say Goodbye”. Επίσης έχει γράψει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες όπως N’Sync και Keith Urban αλλά και για τον Luther Vandross, το τραγούδι “Dance With My Father” που του απέφερε και το πρώτο του βραβείο Grammy.

H τελευταία του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2014 και είχε τίτλο “Beautiful Goodbye”! To album περιείχε τα singles “Just Go”, “Whatever We Started” και “Beautiful Goodbye” ενώ το 2018 ακολούθησε μια δική του εκδοχή για το “Dance with My Father” που κυκλοφόρησε ως stand-alone-single!

Τώρα ο Marx επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Front Row Seat” !

To τραγούδι είναι γραμμένο από τον ίδιο σε συνεργασία με τoν Darrell Brown και τον Matt Scannell, και ακολουθεί τις κυκλοφορίες των τραγουδιών “Another One Down” και “Let Go”! Και τα τρία τραγούδια σηματοδοτούν μια ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά, που θα έχει τίτλο “Limitless” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020. Ανάμεσα στα τραγούδια του δίσκου θα υπάρχει και ένα ντουέτο (“Strong Enough”) με την τραγουδίστρια της country και ηθοποιό Jana Kramer, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της ως Alex Dupre στην τηλεοπτική σειρά “One Tree Hill”.

Richard Marx - Front Row Seat

Back To Top