skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rina Sawayama – Hold The Girl

Η Rina Sawayama κυκλοφορεί το single “Hold The Girl” μέσα από το επερχόμενο, νέο της album!

Τίτλος τραγουδιού“Hold The Girl

Καλλιτέχνης: Rina Sawayama

Μουσική/Στίχοι: Barney Lister, Jonny Lattimer, Rina Sawayama

Εταιρεία: Dirty Hit

Από το LP: “Hold the Girl”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

Μερικές φορές χρειάζεται μια συνεδρία για να θεραπεύσετε το παιδί μέσα σας – και να γράψετε ένα υπέροχο τραγούδι. Η Rina Sawayama κυκλοφόρησε το “Hold the Girl”, το ομότιτλο τραγούδι από το επερχόμενο LP της. «Είχα πάει σε θεραπεία και είχα μια αποκάλυψη, οπότε αποφάσισα να γράψω αυτό το τραγούδι… αυτή ήταν η αρχή», είπε η Sawayama σε μια δήλωση. «Έκλαιγα πριν πάω στο studio».

Το δυνατό τραγούδι ακολουθεί την τραγουδίστρια καθώς συνειδητοποιεί την αυτοεκτίμησή της και καταλαβαίνει ότι ακόμα κι αν θέλει να αλλάξει αυτό που είναι, θυμάται «από ποιους είμαι πραγματικά φτιαγμένη». «Μερικές φορές νιώθω ενοχές για τις υποσχέσεις που αθέτησα στον νεότερο εαυτό μου», τραγουδά. «Προχωρώντας, ίσως δεν θα το κάνω ποτέ γιατί σε άφησα να γυρνάς στο καρουζέλ». Το τραγούδι τελειώνει με ένα κινηματογραφικό outro.

Το “Hold the Girl” ακολουθεί την κυκλοφορία των singles της “Catch Me in the Air” και “This Hell”, τα οποία θα εμφανίζονται επίσης στο LP της που αναμένεται στις 16 Σεπτεμβρίου. Η Sawayama συνεργάστηκε με την Pabllo Vitaar στο “Follow Me” νωρίτερα φέτος και στο “Beg For You” με την Charli XCX.

Rina Sawayama - Hold The Girl

Back To Top