skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Riverdogs – Welcome To The New Disaster

Η επάνοδος των Riverdogs με το original lineup τους.

Τίτλος τραγουδιού“Welcome To The New Disaster” 

Καλλιτέχνης: Riverdogs

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: “California”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 7 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Ο επερχόμενος δίσκος του συγκροτήματος ήταν η αφορμή για να ενωθούν ξανά τα ιδρυτικά του μέλη. Ο κιθαρίστας των Def Leppard και Last In Time, Vivian Campbell, βρέθηκε με τα άλλα τρία μέλη του συγκροτήματος Rob Lamothe, Nick Brophy και Marc Danzeisen και αναβίωσαν στιγμές του ομώνυμου πρώτου δίσκου τους που κυκλοφόρησαν το 1990.

Τέσσερις δίσκους μετά, οι Riverdogs στις 7 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν τον rock δίσκο τους “California” ως follow-up της πιο πρόσφατης δισκογραφικής τους δουλειάς “World Gone Mad” (2011), μέσω της δισκογραφικής Frontiers Music Srl. Όπως δήλωσε ο Campbell: “Μπορεί να μην υπήρχαν οι ανάλογοι οικονομικοί πόροι, ωστόσο το αποτέλεσμα άξιζε την αναμονή τόσων χρόνων από πλευράς των θαυμαστών μας, αλλά και όσων περιμένουν να ακούσουν έναν rock n’ roll δίσκο”.

Λαμβάνοντας υπόψη τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες, θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στους Riverdogs ως ένα rock συγκρότημα, το οποίο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μέσα από την τελευταία κυκλοφορία τους “Welcome to The New Disaster”. Ένα σκοτεινό, rock single που ήρθε να προϋπαντήσει τον πολυ-αναμενόμενο δίσκο τους είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Riverdogs - Welcome To The New Disaster

Back To Top