skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robert Plant – Bones of Saints

Ο Robert Plant μοιράστηκε ένα δεύτερο τραγούδι από το επερχόμενο, solo album του “Carry Fire”, με τίτλο “Bones of Saints”.

Τίτλος τραγουδιού: “Bones of Saints”

Καλλιτέχνης: Robert Plant

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Carry Fire”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο θρύλος της rock, Robert Plant, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο “Bones of Saints”. To τραγούδι αυτό είναι βγαλμένο από το επερχόμενο, ενδέκατο, solo album του Plant, που κυκλοφορεί τρία χρόνια μετά το solo album του, “Lullaby and… The Ceaseless Roar” (2014). Το καινούριο album ονομάζεται “Carry Fire” και πρόκειται να είναι διαθέσιμο από τις 13 Οκτωβρίου από την Nonesuch/Warner Bros. Records.

Η παραγωγή του “Carry Fire” ανήκει στον ίδιο τον Plant, ενώ το album ηχογραφήθηκε -για ακόμα μια φορά- με τη βοήθεια του συγκροτήματος Sensational Shape Shifters. Η χρόνια αυτή συνεργασία τους, έχει διαμορφώσει και καθορίσει το υλικό του Plant, όμως αυτή τη φορά ο τόπος ηχογράφησης έπαιξε έναν εξίσου καθοριστικό ρόλο. «Ηχογραφήσαμε το album σε ένα στούντιο δίπλα από το Real World του Peter Gabriel, όχι πολύ μακριά από το Μπρίστολ και το Μπαθ» δηλώνει σε συνέντευξή του ο Plant. «Είναι μια πραγματική κυψέλη της βιομηχανίας εκεί. Δουλεύοντας μαζί με τα σημαντικότερα στούντιο, συναντήσαμε πολλούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Είναι μια ατμόσφαιρα που σε εμπνέει. Συναντάς Ουαλούς τραγουδιστές, Αφρικανούς μουσικούς από την Νιγηρία και Αμερικανίδες θεές της bluegrass μουσικής. Είναι ένα δημιουργικό μέρος».

Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει το lead single του album, με τίτλο “The May Queen”, το οποίο κάνει αναφορά στο διάσημο τραγούδι των Led Zeppelin (των οποίων ο Robert Plant υπήρξε τραγουδιστής) “Stairway To Heaven”. Το ολοκαίνουριο “Bones of Saints” πρόκειται για το δεύτερο single του album και φαίνεται να διαθέτει περισσότερο κλασικά rock στοιχεία.

Ο Robert Plant έχει προγραμματίσει συναυλίες για την προώθηση του “Carry Fire”, σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, για τον επερχόμενο Νοέμβρη.

Robert Plant – Bones of Saints

Back To Top