skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robert Plant – Charlie Patton Highway (Turn it Up, Pt. 1)

Ο Robert Plant συστήνει το τραγούδι του “Charlie Patton Highway (Turn it Up, Pt. 1)” ως μία πρώτη “γεύση” από το επικείμενο ανθολόγιό του!

Τίτλος τραγουδιού: “Charlie Patton Highway (Turn it Up, Pt. 1)”

Καλλιτέχνης: Robert Plant

Μουσική / Στίχοι: Giovino, MILLER, Robert Plant

Εταιρεία: Trolcharm, Es Paranza Records

Από το LP: “Digging Deep: Subterranea”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Στις 2 Οκτωβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο, μουσικό ανθολόγιο του Robert Plant, με τίτλο “Digging Deep: Subterranea” και με αφορμή αυτό, το φως της δημοσιότητας είδε ένα ακυκλοφόρητο μέχρι τώρα τραγούδι του καλλιτέχνη. Ο λόγος γίνεται για το “Charlie Patton Highway (Turn it Up, Pt. 1)”, μία πιο “καθαρή” εκδοχή του “Turn it Up”, το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά μέσα από τον δίσκο του Plant “Lullaby and … The Ceaseless Roar”. Άξια αναφοράς είναι η συμμετοχή του κιθαρίστα Buddy Miller και του drummer Marco Giovino, τους οποίους συναντήσαμε ξανά στο “Band of Joy” album του Plant που κυκλοφόρησε το 2010.

Σχετικά με την έμπνευση που είχε για το συγκεκριμένο τραγούδι μίλησε ο τραγουδιστής, αναφέροντας: “Πέρασα χρόνο στην λοφώδη περιοχή του Βόρειου Μισισίπι γύρω από το Como, επιστρέφοντας στο Clarksdale, το απίστευτο κέντρο των ταλέντων της μαύρης μουσικής ανά τα χρόνια. Οδήγησα στους πίσω δρόμους του Delta, ακούγοντας τις αξιοσημείωτες διαμαρτυρίες του Mississippi AM ραδιοφώνου. Κοίταζα στον κόσμο μου και τις εποχές μου από αυτό το άγνωστο μέρος και βρήκα τον εαυτό μου εκτεθειμένο σε έναν εφιαλτικό κόσμο με μισές αλήθειες”.

Ο νέος δίσκος του Robert Plant πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου.

Robert Plant - Charlie Patton Highway (Turn it Up, Pt. 1)

Back To Top