skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robin Thicke – Fire It Up

Απολαύστε τον Robin Thicke στο ολοκαίνουριο single του, “Fire It Up”!

Τίτλος τραγουδιού“Fire It Up”

Καλλιτέχνης: Robin Thicke

Μουσική / Στίχοι: NFL, Robin Thicke

Εταιρεία: Equity Distribution

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο 43χρονος τραγουδιστής της soul/funk/pop μουσικής και κριτής του “The Masked Singer”, Robin Thicke, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το ολοκαίνουριο single του, “Fire It Up”. Βασισμένο στα funky και dance-pop στοιχεία, το τραγούδι αποτελεί εκείνη τη δημιουργία που είχαμε ανάγκη αυτή την περίοδο για να “ξεφύγουμε” από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες. “Πιασάρικο”, εύρυθμο κι “ανεβαστικό”, το “Fire It Up” είναι διαθέσιμο από τις 18 Δεκεμβρίου για να το απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του “Songs of the Season” του NFL, μιας πολυ-επίπεδης και μεγάλης σε διάρκεια πρωτοβουλίας που αναδεικνύει superstars κι ανερχόμενους καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη. Η σειρά παρουσιάζει μουσικούς που δημιουργούν και παραδίδουν ένα τραγούδι που είναι ενσωματωμένο σε όλες τις προσφορές του NFL κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Όλα τα έσοδα από το “Songs of the Season” θα υποστηρίξουν τους παραλήπτες επιχορήγησης “Inspire Change” ως μέρος της πρωτοβουλίας κοινωνικής δικαιοσύνης του NFL με έμφαση στους ακόλουθους τομείς προτεραιότητας: εκπαίδευση και οικονομική πρόοδο, αστυνομικές και κοινοτικές σχέσεις και μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης.

Robin Thicke – Fire It Up

Back To Top