skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robin Thicke – Forever Mine

Ο Robin Thicke μάς συστήνει τη μελωδική του μπαλάντα, “Forever Mine”!

Τίτλος τραγουδιού: “Forever Mine”

Καλλιτέχνης: Robin Thicke

Μουσική/Στίχοι: James Gass, Larry Devont Dorn, Robert Keyes, Robin Thicke

Εταιρεία: Thicke Music / EMPIRE

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Το πρώτο του digital single για το 2020 κυκλοφόρησε ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Robin Thicke, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από το single του “Blurred Lines” το 2013. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το τραγούδι “Forever Mine”, μία μελωδική και συνάμα ρομαντική μπαλάντα, η οποία είναι βασισμένη στα “απαλά” R&B ηχοχρώματα. Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε στις 27 Μαΐου μέσω της Thicke Music / EMPIRE σηματοδοτώντας το follow-up single “When You Love Somebody”.

Άξια αναφοράς είναι η χρήση της του πιάνου, του σαξόφωνου και της κιθάρας, τα οποία συνοδεύουν αρμονικά τον Thicke στα φωνητικά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο “VIBE”, ο Αμερικανός καλλιτέχνης μίλησε για το νέο του single κι ανέφερε μεταξύ άλλων: “Όταν γνωρίζεις κάποιον τέλειο, δεν μπορείς να τον αφήσεις να ‘γλιστρήσει’. Το ‘Forever Mine’ είναι η τελευταία ηχογράφηση που τελείωσα με τον (αποθανών) Andre Harrell, τον μέντορά μου, τον παραγωγό και τον νονό του γιου μου Julian”.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Thicke καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει τεθεί πέντε φορές υποψήφιος στα βραβεία Grammy, ενώ υπήρξε κριτής στον τηλεοπτικό διαγωνισμό της Αμερικής, “The Masked Singer”.

Robin Thicke - Forever Mine

Back To Top