skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robin Thicke – Lucky Star

Απολαύστε το jazz single του Αμερικανού τραγουδιστή, Robin Thicke, με τίτλο “Lucky Star”, από το επερχόμενο studio album του!

Τίτλος τραγουδιού“Lucky Star

Καλλιτέχνης: Robin Thicke

Μουσική / Στίχοι: ​James Gass, Nasri, Robin Thicke

Εταιρεία: Lucky Music / EMPIRE

Από το LP: “On Earth, and in Heaven”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Στις 12 Φεβρουαρίου πρόκειται να κάνει επίσημη πρεμιέρα η ολοκαίνουρια, δισκογραφική δουλειά του Robin Thicke, “On Earth, and in Heaven”, και για το λόγο αυτό ο Αμερικανός τραγουδιστής μάς συστήνει ένα νέο single του.

Έπειτα από την κυκλοφορία των “Forever Mine”, “Beautiful” και “Take Me Higher” ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το “Lucky Star”. Έχοντας περάσει από μία περίοδο δημιουργικής φρενίτιδας, ο Robin Thicke ανακάλυψε την λατρεία του στη jazz κι επέλεξε να ασχοληθεί και με αυτή. Το “Lucky Star” αποτελεί τρανή απόδειξη αυτής του της ενασχόλησης, γεγονός που επιβεβαιώνει και την ωριμότητά του ως καλλιτέχνη. Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι James Gass, Nasri, καθώς και ο ίδιος ο Robin Thicke.

Το εν λόγω τραγούδι επιλέχθηκε ως το εναρκτήριο του επικείμενου project του, ενώ η συνέχεια θέλει ακόμη δέκα δημιουργίες να το ολοκληρώνουν. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι μέσα από το “Lucky Star”, ο Thicke αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του Alan Thicke. Μέσα από το συγκινητικό tweet που μοιράστηκε με το κοινό του, πέρα από το όνομα του πατέρα του, σημείωσε και το όνομα του παραγωγού του Andre Harrell.

Robin Thicke - Lucky Star

Back To Top