skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robin Thicke – Take Me Higher

Ο Robin Thicke αναβιώνει την dance και funky μουσική μέσα από το ολοκαίνουριο single του, “Take Me Higher”!

Τίτλος τραγουδιού“Take Me Higher

Καλλιτέχνης: Robin Thicke

Μουσική / Στίχοι: ​Chris Payton, Pharrell Williams, Robin Thicke

Εταιρεία: Lucky Music / EMPIRE

Από το LP: “On Earth, and in Heaven”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την επίσημη πρεμιέρα του νέου του studio album, ο Robin Thicke παρουσιάζει ακόμη ένα single. Ο λόγος γίνεται για το “ανεβαστικό”, dance-pop και funk anthem του, “Take Me Higher”. Στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε τους Chris Payton, Pharrell Williams και Robin Thicke, ενώ την παραγωγή του ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο ταλαντούχος Williams.

Το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα του Thicke φέρει ως τίτλο “On Earth, and in Heaven” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου μέσω των Lucky Music κι Empire Records. Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει τα singles “Forever Mine” και “Beautiful”, ενώ το “Take Me Higher” ήρθε για να “ανεβάσει” ακόμη υψηλότερα τον πήχη.

Το εξαιρετικά προσωπικό αυτό album περιγράφει μέσα από τα τραγούδια του, την τεράστια απώλεια που υπέστη ο Thicke τα τελευταία πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων του πατέρα του Alan Thicke (2016) και του μέντορά του Andre Harrell της Uptown Records (2020).

“Όταν κοίταξα τις σημειώσεις του album μου, η φράση που είχα διαρκώς στο νου μου ήταν ‘Στη γη, και στον Παράδεισο’ και συνειδητοποίησα ότι τραγουδάω: για τους ανθρώπους που δεν είναι εδώ και για τους

ανθρώπους που είναι εδώ και με έκαναν να είμαι αυτός που είμαι“, είπε ο Thicke σε δελτίο τύπου. “Αυτή η μουσική είναι ο ήλιος που βγαίνει μετά τη βροχή”.

Το “On Earth, and in Heaven” ακολουθεί το album του “Paula” του 2014 το οποίο ήταν αφιερωμένο στην πρώην σύζυγό του Paula Patton.

Robin Thicke - Take Me Higher

Back To Top