skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robin Thicke – When You Love Somebody

Το νέο τραγούδι του Robin Thicke είναι εδώ κι έχει τίτλο “When You Love Somebody”!

Τίτλος τραγουδιού: “When You Love Somebody”

Καλλιτέχνης: Robin Thicke

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Thicke Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Robin Thicke, είναι ξανά στο προσκήνιο προσφέροντάς μας το νέο του single, “When You Love Somebody”. Η soulful αυτή δημιουργία κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου και όπως πολύ σωστά μπορεί κανείς να αντιληφθεί αναφέρεται στην αγάπη. Το εν λόγω single αποτελεί το πρώτο τραγούδι του Thicke για το 2019, ενώ μετά βεβαιότητας μπορούμε να πούμε πως δεν μιλάμε για άλλο ένα “Blurred Lines”.

Μπορεί η αποχή του από τη δισκογραφία να είναι εμφανής, ο Thicke ωστόσο δεν έχει χαθεί από το μουσικό προσκήνιο. Σε άλλα νέα από τον Ιανουαρίου της χρονιάς που διανύουμε τον απολαμβάνουμε στο πάνελ του διαγωνισμού “The Masked Singer”.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2019, το περιοδικό “The New York Times” συμπεριέλαβε τον Αμερικανό τραγουδιστή στη λίστα με τους καλλιτέχνες, των οποίων το υλικό καταστράφηκε κατά την πυρκαγιά που έγινε στα Universal Studios το 2008.

Σε άλλα νέα, από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου, ο Thicke θα βρίσκεται σε περιοδεία, με σκοπό την προώθηση της δουλειάς του στη Βόρεια Αμερική.

Robin Thicke - When You Love Somebody

Back To Top