skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rod Stewart – Hold On

Ακόμη ένα single από το επερχόμενο album του κυκλοφόρησε ο Rod Stewart, με τίτλο “Hold On”!

Τίτλος τραγουδιού: “Hold On

Καλλιτέχνης: Rod Stewart

Μουσική / Στίχοι: Kevin Savigar, Rod Stewart

Εταιρεία: Warner Music, Rhino Entertainment Group

Από το LP: “The Tears Of Hercules”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “χρυσού” δίσκου του “Blood Red Roses”, ο Rod Stewart ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του εγχειρήματος. Αυτό θα έχει τίτλο “The Tears of Hercules” και θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου μέσω των Warner Music και Rhino Entertainment Group. Ήδη έχει γνωστοποιηθεί η επίσημη tracklist του album, η οποία αποτελείται από δώδεκα τραγούδια κι από αυτά έχουμε ακούσει το lead single “One More Time”.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την προώθηση του δίσκου, στις 14 Οκτωβρίου απολαύσαμε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών ακόμη μία δημιουργία. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Hold On”, στη μουσική και τους στίχους του οποίου συναντάμε τον ίδιο τον ερμηνευτή σε συνεργασία με τον Kevin Savigar. Το τραγούδι αποτελεί μία δυναμική κι άκρως μελωδική μπαλάντα, με τις κιθάρες και την χαρακτηριστική φωνή του Stewart να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Stewart θέλησε μέσω του δίσκου να αφιερώσει τουλάχιστον ένα τραγούδι σε έναν από τους βετεράνους της glam rock σκηνής, τον Βρετανό μουσικό και τραγουδιστή, Marc Bolan, μέσω του τραγουδιού “Born to Boogie”.

Rod Stewart - Hold On

Back To Top