skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Roger Taylor – The Clapping Song

Ο Roger Taylor των Queen παρουσιάζει τη solo διασκευή του στο κλασσικό τραγούδι της Shirley Ellis, “The Clapping Song”

Τίτλος τραγουδιού“The Clapping Song

Καλλιτέχνης: Roger Taylor

Μουσική / Στίχοι: Kay Werner, Lincoln Chase, Sue Werner

Πρώτη Εκτέλεση: Shirley Ellis (1965)

Εταιρεία: Nightjar Productions Ltd./Universal International Music B.V.

Από το LP: “Outsider”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Το “The Clapping Song” ξεχωρίζει ως το μόνο τραγούδι που δεν γράφτηκε ή συνυπογράφτηκε από τον Roger Taylor για το επερχόμενο album του “Outsider” που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου. Μια εκπληκτική αισιόδοξη νότα σε ένα album αυτοεκτίμησης και στοχαστικής παρατήρησης που επιτρέπει στον Taylor να αφήσει ελεύθερο σ’ένα τραγούδι που προφανώς άφησε κάποιο σημάδι στα νεανικά του χρόνια.

Μια ευχάριστα απροσδόκητη διασκευή στο album, το “The Clapping Song”, είναι περισσότερο γνωστό για την αρχική του έκδοση του 1965 από τη Shirley Ellis το οποίο αργότερα διασκευάστηλε από δεκάδες καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Tom Waits και Radiohead.

Συνοδευτικά με την κυκλοφορία του “Outsider”, ο Roger και το συγκρότημά του θα ξεκινήσουν μια μεγαλοπρεπή περιοδεία 14 ημερών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι fans μπορούν να περιμένουν μια πλούσια set list με solo τραγούδια της καριέρας του παλιά και νέα, καθώς και κλασικά τραγούδια που αρέσουν στο κοινό αλλά και μερικές ευχάριστες pop εκπλήξεις.

«Εδώ και λίγο καιρό, όλοι προσπαθούσαμε να τα βγάλουμε πέρα», λέει ο Taylor. «Τώρα, επιστρέφουμε στα βασικά, εγώ και μερικοί σπουδαίοι μουσικοί φίλοι επιστρέφουμε εκεί για να παίξουμε rock. Προφανώς θα συμπεριλάβουμε μερικά από τον κλασικό κατάλογο των Queen και μερικές από τις προηγούμενες solo δουλειές μου, αλλά θα παρουσιάσουμε και κάποια νέα πράγματα».

Roger Taylor - The Clapping Song

Back To Top