skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Róisín Murphy – Murphy’s Law

Η Róisín Murphy κυκλοφόρησε το νέο disco τραγούδι της, “Murphy’s Law”!

Τίτλος τραγουδιού“Murphy’s Law

Καλλιτέχνης: Róisín Murphy

Μουσική / Στίχοι: Róisín Murphy, Richard Barratt

Εταιρεία: Loaded Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Ακόμη ένα ανεξάρτητο single κυκλοφόρησε η Róisín Murphy, με τίτλο “Murphy’s Law”. Μία 8λεπτη δημιουργία που κινείται σε disco-funk μονοπάτια αποτελεί το νέο τραγούδι της Ιρλανδής τραγουδίστριας, που από το 2005 έχει καταπλήξει τα πλήθη με τις δημιουργίες της. Για το εν λόγω τραγούδι, η Murphy συνεργάστηκε για ακόμη μία φορά με τον DJ Parrot, ενώ στο τελικό αποτέλεσμα είναι διάχυτος ο ερωτισμός και η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Σχετικά με το τραγούδι, η Róisín Murphy δε δίστασε να μοιραστεί με το κοινό της σκέψεις της, οπότε σε πρόσφατες δηλώσεις ανέφερε: “Είναι η ιστορία της ζωή μου. Έχει να κάνει με τη φύση του παρελθόντος, (που) είναι συχνά ένα δύσκολο πράγμα για να ξεπεράσουμε, αλλά επίσης μπορεί να είναι αρκετά παρήγορο. Πότε είναι πολύτιμη κληρονομιά και πότε είναι κάτι που σε κρατάει πίσω; Ξανά και ξανά επιστρέφω στο Sheffield και τους φίλους μου εκεί. Πηγαίνω όταν χρειάζομαι να επανασυνδεθώ με μία σκηνή και στη μουσική που έχει να κάνει με κάτι. Να αισθανθώ το ανήκειν”.

Πέραν αυτών, η Murphy μίλησε για την χρόνια συνεργασία της με τον DJ Parrot, αναφέροντας πως σηματοδότησε την αρχή της ζωής της στη μουσική βιομηχανία.

Róisín Murphy - Murphy's Law

Back To Top