skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rubén Blades – Tambó

Ένα νέο του τραγούδι παρουσίασε ο Rubén Blades από το νέο του studio album, με τίτλο “Tambó”!

Τίτλος τραγουδιού“Tambó

Καλλιτέχνης: Rubén Blades

Μουσική / Στίχοι: Rubén Blades

Εταιρεία: Ruben Blades Productions

Από το LP: “SALSWING!”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός Rubén Blades είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του δισκογραφικό εγχείρημα. Ο λόγος γίνεται για ένα συνεργατικό album με τον Blades να ενώνει τις δυνάμεις του με τους Roberto Delgado & Orquesta. Ο δίσκος φέρει ως τίτλο “SALSWING!” κι αποτελεί έναν φόρο τιμής στην παραδοσιακή swing και salsa μουσική σκηνή. Η επίσημη πρεμιέρα του album πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου σε παραγωγή της Rubén Blades Productions.

Από τα συνολικά έντεκα τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο, ο Rubén Blades παρουσίασε μία ημέρα νωρίτερα από την πρεμιέρα του το “Tambó”. Το εν λόγω single αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα των μουσικών ηχοχρωμάτων που θέλει να συνδυάσει ο καλλιτέχνης και να προσφέρει απλόχερα στο κοινό του.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθούμε και σε κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του στα ξένα μέσα σχετικά με τις προθέσεις του οι οποίες είναι: “Να εξαλείψω το στερεότυπο που επιβεβαιώνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να υπάρχουμε μόνο καλλιτεχνικά μέσα σε συγκεκριμένα όρια ανάλογα με την εθνικότητά μας.” Αργότερα προσθέτει: “Όλα τα album σήμερα περιορίζονται σε μια 

συγκεκριμένη μουσική κατεύθυνση για να καλύψουν μια συγκεκριμένη θέση στην αγορά. Είναι οικονομική επιταγή, όχι καλλιτεχνική.”

Rubén Blades - Tambó

Back To Top