skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ruben – Lay By Me

Γνωρίστε τον Ruben μέσα από το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Lay By Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Lay By Me”

Καλλιτέχνης: Ruben

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 28 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ολοένα πλουσιότερη γίνεται η μουσική βιομηχανία, καθώς νέοι καλλιτέχνες επιδιώκουν να δημοσιεύσουν το νέο, πρωτότυπο υλικό τους. Ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες, λοιπόν, είναι ο Ruben Markussen. Πρόκειται για έναν electro-pop καλλιτέχνη από την Νορβηγία, που έκανε δειλά τα πρώτα του βήματα στον χώρο το 2015. Ως νέος που έχει αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχικής υγείας, ο Ruben έχει παλέψει για να ξεπεράσει αυτούς τους σκοπέλους μέσα από τη μουσική του.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γνωρίσετε ένα ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής. Στις 28 Δεκεμβρίου, ο Ruben κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single του, με τίτλο “Lay By Me”. Πρόκειται για μία γλυκιά μπαλάντα, βασισμένη στον ήχο του πιάνου και τα βαθιά κι εκκωφαντικά φωνητικά του νεαρού καλλιτέχνη. Μέσω της Universal Music φαίνεται πως ο Ruben βαδίζει σταθερά προς την επιτυχία.

Μπορεί οι πληροφορίες για το πρόσωπό του να είναι φειδωλές, αυτό που γνωρίζουμε ωστόσο είναι πως ο Ruben έχει ήδη μπει στο studio, με σκοπό την προετοιμασία του ντεμπούτου EP του, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου θα είναι και το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ruben – Lay By Me

Back To Top