skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Salvador Sobral – Canção para a Aïda

Ο Salvador Sobral κυκλοφόρησε το music video του νέου του single “Canção para a Aïda”!

Τίτλος τραγουδιού“Canção para a Aïda

Καλλιτέχνης: Salvador Sobral

Μουσική/Στίχοι: Leo Aldrey, Salvador Sobral

Εταιρεία: WM Spain

Από το EP: “SAL”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Salvador Sobral κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου ένα ψηφιακό E.P. με τέσσερα τραγούδια, με τίτλο “Sal”. Το album περιλαμβάνει ένα ακυκλοφόρητο και τρία, νέα τραγούδια που ο Πορτογάλος μουσικός συνήθως ερμηνεύει ζωντανά, αλλά τα οποία δεν είχαν ακόμη επιμεληθεί. Όλα τα singles παίζονται στο πιάνο.

Σε μια δήλωση, ο Salvador Sobral εξηγεί ότι το album προκύπτει από την “επείγουσα ανάγκη να αγκαλιάσουμε τη μουσική στην πιο βαριά της μορφή”, καλύπτοντας τον εαυτό του σε ένα “οικείο” περιβάλλον.

Η Luísa Sobral, αδερφή του Salvador και συγγραφέας πολλών albums, γράφει τους στίχους για το “Tristeza dos Dois” (τραγούδι με μουσική του Bernardo Sassetti), καθώς και τη μουσική και τους στίχους για το “Estrada Dividida”.

Το E.P. περιλαμβάνει επίσης μια έκδοση του “Iso e Aquilo” (από τον Iso Fischer/Guilherme Rondon De Barros) και μια αδημοσίευτη δημιουργία αφιερωμένη στην κόρη που περιμένει ο Salvador Sobral.

“Σε (αυτά τα τραγούδια) προστίθεται το ‘Canção para Aïda’, ένα πρωτότυπο, με στίχους και μουσική του Leo, το οποίο αφιερώνω στην κόρη μου που έρχεται. Όλος αυτός ο δίσκος, που αποτελείται εξ ολοκλήρου από μπαλάντες, σχεδιάστηκε έτσι ώστε μια μέρα να τον ακούσει”, γράφει ο καλλιτέχνης.

Salvador Sobral - Canção para a Aïda

Back To Top