skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sam Fischer – You Don’t Call Me Anymore

Ο Sam Fischer στο νέο single του “You Don’t Call Me Anymore”!

Τίτλος τραγουδιού: “You Don’t Call Me Anymore”

Καλλιτέχνης: Sam Fischer

Μουσική / Στίχοι: Ben Ash, Britten Newbill, David Kennett, Mack Jamieson, Sam Fischer

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP:  Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Οι ραγισμένες καρδιές μας επηρεάζουν όλους κατά κάποιο τρόπο κι ο Sam Fischer με την κυκλοφορία του νέου single του “You Don’t Call Me Anymore” εξερευνά το συναίσθημα του πληγωμένου που προέρχεται από την απώλεια κάποιου που αγαπάμε.

Ο Sam είπε για το τραγούδι σε δηλώσεις του στα ξένα μέσα: “Το ‘You Don’t Call Me Anymore’ είναι ένα τραγούδι για όποιον έχασε κάποιον που δεν είχε ιδέα ότι έχανε. Είτε πρόκειται για απογοήτευση, για το ξεθώριασμα της φιλίας ή για το πένθος για το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου. Είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν είναι πια εκεί και ότι δεν υπάρχει ομοιοκαταληξία ή λόγος γι’ αυτό, δεν συνέβη τίποτα, απλώς δεν είναι γύρω. Πονάει, είναι χάλια, αλλά είναι ανθρώπινο και όλοι θα το νιώσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους, οπότε όταν το κάνουν, τουλάχιστον θα έχουν αυτό το τραγούδι για να βρουν λίγη παρηγοριά.”

Το ντεμπούτο single του Sam, “This City”, έχει επί του παρόντος πάνω από 500 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και 4 εκατομμύρια παγκόσμιες πωλήσεις και παρέμεινε στο Top 20 του Ηνωμένου Βασιλείου για 11 εβδομάδες. Το τραγούδι είναι επίσης διπλά “πλατινένιο” στην Αυστραλία, “πλατινένιο” στο Ηνωμένο Βασίλειο και “χρυσό” στις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ελβετία. Ο Sam ερμήνευσε επίσης το τραγούδι στην αμερικανική τηλεόραση,

συμπεριλαμβανομένων των Ellen DeGeneres, Jimmy Kimmel και The Late Late Show με τον James Corden. Το ντουέτο του με την Demi Lovato, “What Other People Say” έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα και τον είδε να ερμηνεύει το τραγούδι στην Ellen στο πλευρό της Demi Lovato. Νωρίτερα φέτος ολοκλήρωσε τις πρώτες του ζωντανές περιοδείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης μιας κατάμεστης παράστασης στο London Garage, και πρόσφατα υποστήριξε την Ashe σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Sam Fischer - You Don't Call Me Anymore

Back To Top