skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sam Smith – Night Before Christmas 🎄

Ο Sam Smith στο νέο του χριστουγεννιάτικο single “Night Before Christmas”!

Τίτλος τραγουδιού: “Night Before Christmas”

Καλλιτέχνης: Sam Smith

Μουσική/Στίχοι: Sam Smith, Simon Aldred

Εταιρεία: EMI

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Νοεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Sam Smith, που από τις 22 Σεπτεμβρίου έχει “σπάσει” όλα τα airplays με το “Unholy”, το δεύτερο single από το επερχόμενο album του, είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το χριστουγεννιάτικο anthem του, “Night Before Christmas”. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 18 Νοεμβρίου μέσω της EMI και τη μουσική και τους στίχους του υπογράφει ο ίδιος ο Smith σε συνεργασία με τον Simon Aldred.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Smith ασχολείται με την πιο γιορτινή περίοδο του έτους, μιας και το 2014 έδωσε στη δημοσιότητα μία διασκευή του “Have Yourself a Merry Little Christmas” που συμπεριλήφθηκε στο E.P. “The Holly & the Ivy”.

Όσον αφορά το επικείμενο και τέταρτο κατά σειρά δισκογραφικό εγχείρημα του “πολυ-πλατινένιου” ερμηνευτή και δημιουργού, αυτό έχει τίτλο “Gloria” κι ως επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα του έχει οριστεί η 27η Ιανουαρίου. Πέραν του “Unholy” που στην κυριολεξία έκανε πάταγο κι έγινε viral χάρη στο TikTok, από τον δίσκο έχουμε απολαύσει και το lead single “Love Me More”.

Sam Smith – Night Before Christmas

Back To Top