skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sara Bareilles – Little Voice (From “Little Voice” O.S.T.)

Η Sara Bareilles τραγουδάει το “Little Voice” για το soundtrack της ομότιτλης σειράς της Apple TV!

Τίτλος τραγουδιού“Little Voice

Καλλιτέχνης: Sara Bareilles

Μουσική / Στίχοι: Sara Bareilles

Εταιρεία: Loud Robot, Epic Records

Από το O.S.T.: “Little Voice”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Με μία μελωδική και γλυκιά μπαλάντα επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Sara Bareilles, η οποία φέρει ως τίτλο “Little Voice”. Το εν λόγω τραγούδι δεν αποτελεί μία απλή κυκλοφορία της Bareilles, αλλά προμηνύει μία μεγάλη επιτυχία τόσο στη μουσική όσο και στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Με άλλα λόγια, το εν λόγω single περιλαμβάνεται στο επίσημο soundtrack της σειράς “Little Voice” που θα προβληθεί από τις 10 Ιουλίου μέσω της Apple TV. Πρόκειται για μία μισάωρη, κωμική σειρά από τους J.J. Abrams, Sara Bareilles και Jessie Nelson.

Η σειρά “Little Voice”, τοποθετείται στη Νέα Υόρκη και είναι ένα γράμμα αγάπης για την διαφορετική μουσικότητα που βρίσκεται εκεί. Είναι μία ιστορία που βασίζεται στην εύρεση της αληθινής φωνής και στην απόκτηση του θάρρους για να χρησιμοποιηθεί. Ακολουθώντας μία νέα και μοναδική σε ταλέντο ερμηνεύτρια, ονόματι Bess King (Brittany O’Grady), το show θα την δείξει να μάχεται για να πετύχει τα όνειρά της, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με την απόρριψη, την αγάπη και τα οικογενειακά θέματα.

Sara Bareilles - Little Voice (From “Little Voice” O.S.T.)

Back To Top