skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sara Bareilles – Shiny

Ένα σπαρακτικό τραγούδι για τη Γιορτή της Μητέρας ήρθε από την Sara Bareilles, με τίτλο “Shiny”!

Τίτλος τραγουδιού: «Shiny»

Καλλιτέχνης: Sara Bareilles

Μουσική / Στίχοι: Lori McKenna, Sara Bareilles

Εταιρεία: Epic Records

Από το L.P.: “Amidst The Chaos”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στις 12 Μαΐου του 2019, η Sara Bareilles περιγράφει με τον δικό της τρόπο τι πάει να πει ‘μητρότητα’. Μέσω της μουσικής, λοιπόν, η 39χρονη ερμηνεύτρια δίνει τη δική της εκδοχή. Το τραγούδι “Shiny” κυκλοφόρησε έγκαιρα για να μας παρουσιάσει τη δική της σχέση με τη μητέρα της. Τη διαδικασία που προσπαθεί να εκμαιεύσει τα μυστικά της, αλλά και που εάν δεν τα καταφέρει δεν είναι κάτι που θα την πειράξει.

Οι ειλικρινείς στίχοι του τραγουδιού της Sara Bareilles, αλλά και η απαλή μελωδία του τραγουδιού “Shiny” βρήκαν τον τρόπο τους να τρυπώσουν στις καρδιές μας. Το “Shiny” περιλαμβάνεται στην τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Αμερικανίδας ερμηνεύτριας, με τίτλο “Amidst The Chaos”, που κυκλοφόρησε στις 5 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Epic Records.

Μέσω μίας ανάρτησής της στο Twitter, η Bareilles γράφει: “Στην τιμή της Γιορτής της Μητέρας αυτό το Σαββατοκύριακο, μοιράζομαι το νέο μου τραγούδι ‘Shiny’. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι μητέρες θέλουν να γνωρίζουν πόσο σπουδαίες είναι στην πραγματικότητα.”

Πείτε Χρόνια Πολλά στη μητέρα σας και ακούστε το τραγούδι της Bareilles!

Sara Bareilles - Shiny

Back To Top