skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sarah Potenza – I Work For Me

Ακούστε το νέο τραγούδι της φιναλίστ της 8ης σεζόν του αμερικανικού “The Voice”, Sarah Potenza!

Τίτλος τραγουδιού“I Work For Me”

Καλλιτέχνης: Sarah Potenza

Μουσική / Στίχοι: Justin Wiseman, Sarah Potenza, Ian Crossman

Εταιρεία: Sarah Potenza

Από το LP: “Road to Rome”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Η Sarah Potenza έγινε γνωστή το 2015 ως διαγωνιζόμενη στο Αμερικάνικο The Voice. Το 2016, κυκλοφόρησε τελικά το ντεμπούτο album της, “Monster”, που την καθιέρωσε γρήγορα ως μία από τις πιο συναρπαστικές νέες φωνές της soul και blues. Πριν από λίγες μέρες, η Potenza ανακοίνωσε τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός ακόμα δίσκου που θα έχει τίτλο “Road to Rome” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Η Potenza έδωσε επίσης μια προεπισκόπηση του album με τo single, “I Work for Me”, έναν φλογερό ύμνο για την αγάπη και την αυτάρκεια.

“Το “I Work for Me” είναι κάτι περισσότερο από το να κάνεις του κεφαλιού σου ή το αφεντικό”, δήλωσε η ίδια. “Λέει,” Γεια σου, δουλεύω για μένα, με το σώμα μου, το πνεύμα μου, την προσωπικότητά μου, αυτή που είμαι. Όλα λειτουργούν για μένα. Το “I Work for Me” είναι η αφιέρωση μου σε εκείνους που μου είπαν ότι δεν ήμουν αρκετά καλή. Αυτό που έφτασα να γνωρίζω είναι ότι αυτό που πραγματικά ήθελαν να πουν ήταν: «Πώς τολμάς να πιστεύεις ότι μπορείς, όταν εγώ δεν τολμώ να πιστέψω ότι μπορώ;» Γιατί η αυτοπεποίθηση φοβίζει τους ανθρώπους. Τους βάζει στην αμήχανη θέση να αντιμετωπίζουν το φόβο τους ως επιτυχία».

Η Potenza ηχογράφησε το LP της στο στούντιο MOXE του Jordan Brooke-Hamlin στο Nashville. Έγραψε αρκετά από τα τραγούδια του album με συν-συγγραφείς τους Justin Wiseman και τον σύζυγό της, Ian Crossman, και συμπεριέλαβε μια διασκευή της επιτυχίας “Worthy” της Mary Gauthier, από το δίσκο της “Toughness and Love”.

Sarah Potenza - I Work For Me

Back To Top