skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Saweetie – Get It Girl (from “Insecure – Season 5” O.S.T.)

Η Saweetie συμμετέχει στο soundtrack του πέμπτου κύκλου της σειράς “Insecure” με το τραγούδι “Get It Girl”!

Τίτλος τραγουδιού: “Get It Girl

Καλλιτέχνης: Saweetie

Μουσική / Στίχοι: Saweetie

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το O.S.T.: “Insecure – Season 5”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα rapper, Saweetie, είναι ξανά στις επάλξεις και παράλληλα με την προώθηση του ντεμπούτου album της “Pretty Bitch Music”, τη συναντάμε στο soundtrack της πέμπτης σεζόν της σειράς της HBO, “Insecure”. Για πρώτη φορά, μέρος του εν λόγω τραγουδιού ακούστηκε μέσω της εμπορικής καμπάνιας των Beats By Dre’ Beats Fit Pro Headphones με πρωταγωνιστή τον “Best Friend” rapper.

Ενώ οι θαυμαστές περιμένουν υπομονετικά να κυκλοφορήσει το πολυ-αναμενόμενο ντεμπούτο album της, η καλλιτέχνης πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του Saturday Night Live στις 20 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε ωστόσο μπορείτε να ακούσετε το “Get It Girl” μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Όσον αφορά τη σειρά της HBO, “Insecure”, αυτή αφορά σε μία κωμική-δραματική πρόταση, που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2016. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, συναντάμε τους ηθοποιούς Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis και Lisa Joyce, ενώ την σκηνοθεσία της υπογράφουν οι Issa Rae και Larry Wilmore. Αξίζει, μάλιστα, να σημειώσουμε πως η ιστορία είναι βασισμένη στην διαδικτυακή σειρά της Rae, “Awkward Black Girl”.

Saweetie - Get It Girl (from “Insecure - Season 5” O.S.T.)

Back To Top