skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Scorpions – Rock Believer

Το θρυλικό Γερμανικό συγκρότημα της rock σκηνής, Scorpions, επιστρέφει με ολοκαίνουργια κυκλοφορία.

Τίτλος τραγουδιού“Peacemaker”

Καλλιτέχνης: Scorpions

Μουσική / Στίχοι: Klaus Meine, Rudolf Schenker

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music

Από το LP: “Rock Believer”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Οι Scorpions κυκλοφορούν το νέο τους single “Rock Believer” από το νέο τους ομότιτλο, album που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου του 2022. Το τραγούδι ακολουθεί την κυκλοφορία του προπομπού-single του album “Peacemaker” που πρωτοακούσαμε λίγο πριν την λήξη του 2021.

Αμφότερα τα singles, είναι μια εορταστική παρουσίαση μέσα από την οποία οι Scorpions απεικονίζουν το θρυλικό δοκιμασμένο τους DNA, με μια δόση φρέσκιας αλλά παράλληλα και σκληρής μουσικής νότας. Όλο αυτό βέβαια αποτελεί μια πρόγευση μόνο του νέου τους album που υπόσχεται να λειτουργήσει ως ένα ενωτικό τόξο μεταξύ του χθες και το αύριο.

Μιλάμε για ένα συγκρότημα του οποίου η μουσική καριέρα μέχρι την κυκλοφορία του “Rock Belieber” τον Φλεβάρη του 2022, θα μετρά πενήντα χρόνια από το πρώτο τους album “Lonesome Crow”.

“18 studio albums, αμέτρητα πλατινένια και διπλά-πλατινένια βραβεία σε όλο τον κόσμο, και παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα αρκετό καύσιμο στη δεξαμενή των SCORPIONS για να συνεχίσουν, πιο δυνατά”, δηλώνουν χαρακτηριστικά!

Το album “Rock Believer“, θα έχει και την δική του παγκόσμια περιοδεία με τον ίδιο τίτλο. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2022, το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί στο Planet Hollywood Resorts & Casino στο Λας Βέγκας και θα ακολουθήσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία που προγραμματίζεται να ξεκινήσει από μια σειρά παραστάσεων στη Γερμανία τον Ιούνιο του 2022.

Δ.Τ.

Scorpions - Peacemaker

Back To Top