skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Scorpions – Sign of Hope

Οι Scorpions παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι, “Sign of Hope”!

Τίτλος τραγουδιού: “Sign of Hope”

Καλλιτέχνης: Scorpions

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Scorpions

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Απριλίου 2020

Art-Cover:

“Δουλεύουμε πάνω σε πολλά Hard’n Heavy Rockers για το νέο μας album αυτές τις μέρες”, δήλωσε η μπάντα μέσω ενός μηνύματος που δημοσιεύτηκε στη σελίδα τους στο Facebook , “αλλά λόγω της δραματικής πανδημίας του COVID-19, θέλουμε να σας δώσουμε ένα «Σημάδι Ελπίδας» που ήρθε κατευθείαν από την καρδιά σε δύσκολους καιρούς … να είστε υγιής και ασφαλής … σας αγαπάμε”.

Το “Sign of Hope” είναι μια όμορφη μπαλάντα βασισμένη στη μελωδία ακουστικής κιθάρας και στα ασύγκριτα φωνητικά του τραγουδιστή του συγκροτήματος Klaus Meine. Επίσης είναι η πρώτη γεύση από το νέο υλικό που ετοιμάζουν οι Scorpions, για το επερχόμενο album τους, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο Meine αποκάλυψε πρόσφατα στο fan-site τους Scorpions News: “Είμαστε σε επαφή μέσω διαδικτύου, με Skype, με Facetime και σε όλα αυτά. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, ξέρετε, προσπαθήστε να συνεχίσουμε με τα τραγούδια. Αλλά φυσικά, βλέπουμε την ώρα που όλοι θα μπορούμε να είμαστε μαζί με ολόκληρη την μπάντα στο studio”.

“Δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, δεν μπορούμε να κινηθούμε, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί, μπορούμε να κάνουμε μια βαθιά βουτιά στον δικό μας δημιουργικό κόσμο. Και ελπίζουμε να βγει κάτι καλό», συνέχισε.

Scorpions - Sign of Hope

Back To Top