skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Screaming Females – Deeply

Οι Αμερικανοί rockers, Screaming Females, κυκλοφόρησαν το τρίτο single του επερχόμενου album τους, με τίτλο “Deeply”.

Τίτλος τραγουδιού: “Deeply”

Καλλιτέχνης: Screaming Females

Μουσική / Στίχοι: Marissa Paternoster & King Mike

Από το album: “All At Once”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι rockers από το Νιου Τζέρσεϊ, Screaming Females, κυκλοφόρησαν ένα καινούριο τραγούδι, με τον τίτλο “Deeply”. Πρόκειται για το τρίτο single που μοιράζεται το τριμελές συγκρότημα, από το επερχόμενο, διπλό album του, που έχει το όνομα “All At Once”, follow-up του “Rose Mountain” του 2015. Είναι το έβδομο, full-length album των Screaming Females και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου 2018, από την Don Giovanni Records, περιλαμβάνοντας μια tracklist 15 τραγουδιών. Μέχρι τώρα, το ανεξάρτητο συγκρότημα έχει μοιραστεί τα τραγούδια “Black Moon” και “Glass House” ενώ το πρώτο, κυκλοφόρησε ήδη ως ένα 7’’ single, σε μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση 24 μόλις αντιγράφων, ενώ λίγο αργότερα έγινε διαθέσιμο και ψηφιακά.

Το τρίτο single του album, που ακούει στο όνομα “Deeply”, αποκαλύπτει μια πιο μελωδική και ευάλωτη πλευρά των Screaming Females. Η frontwoman του συγκροτήματος, Marissa Paternoster, τραγουδάει “Tell the great Unknown/ You refuse, you drive alone/ And take yourself home/ Get high and quiet”. Όπως η ίδια εκμυστηρεύεται, «το demo του “Deeply” δημιουργήθηκε αρχικά εξολοκλήρου από τον Mike (σ.σ μπασίστας του συγκροτήματος). Προσπαθήσαμε να μιμηθούμε το στυλ που είχε το αρχικό demo, αλλά δεν δούλεψε πραγματικά. Έτσι, πήρα κάποιες σημαντικές ελευθερίες, ενώ, η αίσθηση του τραγουδιού και η αργή, ενθουσιώδης ενσάρκωσή του, είναι αυτά που δημιούργησαν αυτή την δισκογραφική δουλειά.”

Το “Deeply”, κυκλοφόρησε με την συνοδεία ενός επίσημου, lyric video. Στο video αυτό, παρακολουθούμε την Marissa Paternoster να ζωγραφίζει με σπρέι τους στίχους του τραγουδιού, στους εξωτερικούς τοίχους του συναυλιακού χώρου “The Black Sheep Café”, που βρίσκεται στο Σπρίνγκφιλντ του Ίλινοις.

Screaming Females - Deeply

Back To Top