skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sean Paul – She Call Me

Ο Sean Paul μοιράζεται με το κοινό το νέο του τραγούδι, “She Call Me”!

Τίτλος τραγουδιού“She Call Me”

Καλλιτέχνης: Sean Paul

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 1 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί ο dancehall θρύλος, Sean Paul, να απείχε επί τρία συναπτά έτη από το μουσικό στερέωμα, η επιστροφή του όμως είναι πιο δυναμική από ποτέ. Γνωρίζοντας καλά πως να αναμειγνύει τα dancehall και reggae στοιχεία, με αυτά της mainstream pop και hip hop μουσικής σκηνής, ο Τζαμαϊκανός rapper είναι και πάλι κοντά μας συστήνοντάς μας το νέο του υλικό, τις νέες του συνεργασίες, αλλά και ανακοινώνοντάς μας τον ερχομό του έβδομου σε σειρά studio album του.

Η πιο πρόσφατη δισκογραφική του απόπειρα χρονολογείται πίσω στο 2014 και φέρει τίτλο “Full Frequency”. Μπορεί η πορεία του εν λόγω δίσκου να είχε μέτρια απήχηση, οι βλέψεις του όμως για το επερχόμενο δημιούργημά του φαίνεται πως είναι μεγαλεπήβολες. Πιο συγκεκριμένα, ο Sean Paul έχει ήδη μοιραστεί με το κοινό την συνεργασία του με την Dua Lipa για το single “Lies”, ενώ όπως ανέφερε σε σχετικές του με τον δίσκο δηλώσεις, πρόκειται σε αυτόν να ακούσουμε και την φωνή της Shakira. Προς το παρόν στις άμεσες βλέψεις του είναι να μπορέσει να συνδυάσει καλά πολλά μουσικά είδη και μέχρι στιγμής αυτό πετυχαίνει.

Αυτή τη φορά, ο Sean Paul μας συστήνει το τραγούδι “She Call Me”. Πρόκειται για ακόμα μία dancehall-pop δημιουργία, χωρίς αυτή την φορά να συνεργάζεται με κάποιον άλλο καλλιτέχνη και υπάρχει ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί και αυτό το τραγούδι στον επερχόμενο, άτιτλο ακόμα δίσκο του. Κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ στο κοινό, ο Sean Paul ετοιμάζει μεγάλα πράγματα!

Sean Paul – She Call Me

Back To Top