skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Self Deception – Because Of You

Γνωρίστε τους Self Deception μέσα από το ολοκαίνουριο single τους, “Because of You”!

Τίτλος τραγουδιού“Because Of You”

Καλλιτέχνης: Self Deception

Μουσική / Στίχοι: Andreas Clark, Erik Eklund, Patrik Hallgren, Ronny Westphal

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 25 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Self Deception είναι μια μπάντα που έχει ως έδρα της την Στοκχόλμη και είναι νέοι στα μουσικά δρώμενα της χώρας τους. Με γερές βάσεις στη rock, οι Andreas Clark (φωνή), Erik Eklund (drums), Patrik Hallgren (μπάσο) και Ronny Westphal (κιθάρα), που αποτελούν το συγκρότημα είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το κοινό και εκτός των συνόρων της χώρας τους!

Οι Self Deception έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να γεμίσουν πάμπολλα venues στη γενέτειρά τους αλλά και στις γύρω περιοχές ενώ για πολλά χρόνια άνοιγαν τις συναυλίες για πολυάριθμα επιτυχημένα ονόματα του ίδιου μουσικού είδους όπως: Takida, Young Guns και Lower than Atlantis. Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη μερικά τραγούδια νωρίτερα στην καριέρα τους, ήρθε η στιγμή να ακούσουμε το single που αναμένεται να τους συστήσει σε όλο τον κόσμο.

Το “Because of You” είναι μια όμορφη, δυναμική μπαλάντα που ξεδιπλώνει τις ικανότητες του συγκροτήματος τόσο μουσικά όσο και ερμηνευτικά μιας και είναι από την αρχή έως το τέλος μια συλλογική συγγραφή των μελών του group. Τους στίχους υπογράφει ο frontman του συγκροτήματος, Andreas Clark αλλά το στοιχείο που τραβάει περισσότερο την προσοχή όλων είναι οι ήχοι του βιολιού που δίνουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή νότα στο συνολικό αποτέλεσμα!

Self Deception - Because Of You

Back To Top