skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Serj Tankian – The Race

Ο Serj Tankian ανακοινώνει το νεό του solo EP και παρουσιάζει το single “The Race”!

Τίτλος τραγουδιού“The Race

Καλλιτέχνης: Serj Tankian

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: –

Από το EP: “Perplex Cities”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Ο frontman του System of a Down και solo καλλιτέχνης, ο Serj Tankian κυκλοφορεί ένα avant-garde, πιο ηλεκτρονικό solo EP με τίτλο “Perplex Cities” αργότερα αυτόν τον μήνα και ως εκ τούτου απολαύσαμε ένα νέο του single.

Ο μουσικός/καλλιτέχνης/ακτιβιστής κυκλοφόρησε ένα ασπρόμαυρο visualizer για το “The Race”, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Όπως μπορείτε να επισημάνετε από το εν λόγω τραγούδι, η τελευταία παραγωγή του Tankian είναι πειραματικής φύσης, αλλά εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει βαθιά το αυθεντικό στυλ του Αρμένιου τραγουδιστή.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Tankian αποκαλύπτει ολόκληρο το EP του μέσω της εφαρμογής Arloopa, με σκοπό να αρχίσει τελικά να κυκλοφορεί τα νέα τραγούδια του.

“Πάντα προσπαθώ να δημιουργήσω νέους και ενδιαφέροντες τρόπους για να συνδεθώ με τους ανθρώπους μέσω της μουσικής μου. Κάναμε μερικά καταπληκτικά videos για το τελευταίο EP ‘Elasticity’, οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό για το ‘Perplex Cities’. Μου αρέσει η ιδέα να εμφανίζομαι στο δωμάτιο με κάποιον να ακούει τη μουσική μου. Είναι οικείο, διασκεδαστικό και διαφορετικό”.

Serj Tankian - The Race

Back To Top