skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shaggy – Use Me

Ο Shaggy στο νέο του solo τραγούδι, με τίτλο “Use Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Use Me”

Καλλιτέχνης: Shaggy

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: 300 Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 20 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Έπειτα από τις ατελείωτες κυκλοφορίες του Shaggy με τον Sting, ο Τζαμαϊκανός καλλιτέχνης κυκλοφορεί την νέα του, solo δημιουργία έπειτα από καιρό. Ένα reggae τραγούδι ήρθε από τον Shaggy, υπό τον τίτλο “Use Me”. Ο superstar που μας έχει καθηλώσει εδώ και χρόνια με τις ερμηνείες του είναι στο προσκήνιο για να κρατήσει το καλοκαίρι στις καρδιές μας. Το “Use Me” λοιπόν αποτελεί την πρώτη του προσωπική δημιουργία εδώ και εννέα χρόνια μιας και η τελευταία φορά που τον απολαύσαμε να τραγουδάει solo ήταν το 2011, όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι “Jamaican Drummer Boy”.

Δεν είναι παράλογο αυτό, καθώς ο 50χρονος ερμηνευτής απείχε από το δισκογραφικό προσκήνιο από το 2011, από όταν δηλαδή είχε μοιραστεί με το κοινό την τελευταία του δουλειά, με τίτλο “Summer in Kingston”. Εντυπωσιασμένους, λοιπόν, μας αφήνει η εν λόγω κυκλοφορία, ενώ αυτομάτως μας γεννάται το ερώτημα για το εάν πρόκειται για τον προπομπό κάποιου studio album.

Όπως και να έχει, το dreamy-reggae “Use Me” ήρθε ως το follow-up του “Gotta Get Back My Baby” που κυκλοφόρησε ο Shaggy σε συνεργασία με τον Sting στο πλαίσιο της προώθησης του ντουέτου δίσκου τους “44/876”, που κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου.

Shaggy - Use Me

Back To Top