skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shakira – Acróstico

Η Shakira επιστρέφει με το νέο, συναισθηματικό single της “Acróstico” !

Τίτλος τραγουδιού: “Acróstico

Καλλιτέχνης: Shakira

Μουσική / Στίχοι: Kevyn Mauricio Cruz Moreno “Keityn”, Lenin Yorney Palacios “Lexuz”, Luis Fernando Ochoa, Shakira Mebarak

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Μαΐου 2023

Art-cover:

Η βραβευμένη με βραβείο GRAMMY και Latin GRAMMY καλλιτέχνης, Shakira, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single “Acróstico”, μέσω της Panik Records/Sony Music. Σε αυτή την stripped down μπαλάντα, η Shakira χρησιμοποιεί την ξεχωριστή φωνή της ώστε να βγάλει ένα αληθινό συναίσθημα.

Τις προηγούμενες μέρες η Shakira τιμήθηκε από το Billboard με το πρώτο βραβείο ‘Latin Woman of the Year’ σε μία τελετή αφιερωμένη στις Latin γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας. Αυτή είναι ακόμη μια διάκριση για το είδωλο της μουσικής για την φετινή χρονιά, καθώς αποτελεί πλέον και την πρώτη καλλιτέχνη που έχει δύο Global Top 50 #1 επιτυχίες στο Spotify και παράλληλα δύο top 10 στο Billboard 200 και Billboard Hot 100. Επίσης, κατάφερε να έχει 2 Ισπανόφωνα τραγούδια (“Sessions #53” και “TQG”) που έφτασαν τόσο ψηλά στο Billboard Hot 100 κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από γυναίκα καλλιτέχνη στην ιστορία του chart. Η Shakira ήδη έχει εξασφαλίσει μία θέση στη λίστα με τις πιο εμπορικές latin τραγουδίστριες στην ιστορία, με δεκαετίες επιτυχιών, αλλά και για το ότι συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, “Te Felicito”, “Monotonía,” “Music Sessions #53” και “TQG”.

Το 1ο της single για το 2023 “Music Sessions Vol. 53”

μαζί με τον Bizarrap, έγραψε ιστορία καθώς εκτοξεύθηκε στο #1 όλου του κόσμου σπάζοντας 14 ρεκόρ Guinness. Ακόμη, είναι το Ισπανόφωνο τραγούδι με τα περισσότερα streams μέσα σε μία μέρα στην ιστορία και το 5ο υψηλότερο debut για την ιστορία του Spotify. Μέσα σε 24 ώρες, το τραγούδι έσπασε ρεκόρ στο Spotify ξεπερνώντας τα 14 εκατομμύρια streams και τις 52 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δ.Τ.

Shakira - Acróstico

Back To Top