skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shakka feat. AlunaGeorge – Man Down

Ο Shakka μας συστήνει το ολοκαίνουριο τραγούδι του, “Man Down”, σε συνεργασία με τους AlunaGeorge!

Τίτλος τραγουδιού“Man Down”

Καλλιτέχνης: Shakka feat. AlunaGeorge

Μουσική / Στίχοι: Shakka, Aluna Francis

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 16 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Shakka είναι από αυτούς τους καλλιτέχνες που δεν εμμένουν σε ένα μόνο μουσικό είδος, αλλά καταφέρνουν και συνδυάζουν αρμονικά ένα ή και δύο διαφορετικά κάθε φορά. Στην περίπτωση του Shakka Philip συνήθως αντιλαμβανόμαστε indie και R&B ηχοχρώματα, που κατά παράδοξο τρόπου ακούγονται άρτια. Το ίδιο ισχύει και στο νέο του digital single, “Man Down”, το οποίο κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 16 Φεβρουαρίου.

Το “Man Down” αποτελεί μία εύρυθμη δημιουργία, η οποία δεν περιλαμβάνεται σε κάποια δισκογραφική του δουλειά, αλλά ήρθε να δώσει μία καλοκαιρινή νότα στον χειμώνα μας. Η σύνθεση και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του ίδιου του Βρετανού καλλιτέχνη, σε συνεργασία με την Aluna Francis, γνωστή από το duo AlunaGeorge. Οι AlunaGeorge δίνουν την δική τους πινελιά στο τραγούδι, προσθέτοντας electro ηχοχρώματα.

Ο Shakka στα 28 του μόλις χρόνια έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει τέσσερα EPs με το πιο πρόσφατο να χρονολογείται πίσω στο 2016 και να έχει τίτλο “The Island”. To “Man Down” αποτελεί το follow-up του “Bridge over Troubled Water”. Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε με σκοπό την φιλανθρωπία, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του δόθηκαν σε οικογένειες – θύματα της πυρκαγιάς στο Grenfell Tower, τον Ιούνιο του 2017.

Shakka – Man Down

Back To Top