skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shania Twain – Last Day of Summer

Η Shania Twain κυκλοφορεί το νέο της single “Last Day of Summer” και ανακοινώνει την επόμενη δισκογραφική της δουλειά

Τίτλος τραγουδιού: “Last Day of Summer”

Καλλιτέχνης: Shania Twain

Μουσική/Στίχοι: Jack Savoretti, Mark Ralph, Shania Twain

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Queen of Me”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του singleWaking Up Dreaming”, η Shania Twain κυκλοφόρησε ένα ακόμα νέο τραγούδι. Το Last Day Of Summer είναι η δεύτερη γεύση ενός ολοκαίνουργιου album που θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους με τον τίτλοQueen Of Me”. Για τη δημιουργία του, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με διάφορους Βρετανούς τραγουδοποιούς και παραγωγούς. Για τη συγγραφή του Last Day Of Summer  η Twain, συνεργάστηκε με τον Mark Ralph (Usher, Years & Years, Rag’n’Bone Man) και τον κορυφαίο τραγουδιστή και τραγουδοποιό, Jack Savoretti!

H ίδια η Shania, αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό πως έχει γράψει τέσσερα νέα albums κατά την περίοδο της καραντίνας. Το αν θα κυκλοφορήσουν όλα, είναι στην πραγματικότητα ένα ερώτημα που ακόμα δεν έχει κάποια σαφή πάντηση, αλλά οι θαυμαστές της μπορούν τουλάχιστον να είναι ευχαριστημένοι με την επερχόμενη κυκλοφορία τουQueen Of Me”. Το προηγούμενο album της, Now”, κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια.

Έκτοτε η Shania Twain ήταν ιδιαίτερα φειδωλή στις κυκλοφορίες της. Αφού ολοκλήρωσε την προώθηση του album, μάς παρουσίασε τη συνεργασία της με την Kelsea Ballerini στο “Hole in the Bottle” και το “Forever and Ever, Amen” με τον Ronan Keating, από το album του καλλιτέχνη “Twenty Twenty”.

Shania Twain - Last Day of Summer

Back To Top