skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sia – Courage To Change (from “Music” O.S.T.)

Η Sia χαρίζει τη φωνή της στο “Courage to Change” που θα ακουστεί στο musical “Music”!

Τίτλος τραγουδιού: “Courage To Change”

Καλλιτέχνης: Sia

Μουσική/Στίχοι: P!nk, Sia, Greg Kurstin

Εταιρεία: Atlantic Records

Από τη O.S.T.: “Music”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Έπειτα από το “πολύχρωμο” κι εύρυθμο “Together” η Sia είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο single της. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Courage to Change” και σε αντίθεση με το “Together”, αυτό αποτελεί μία όμορφη μπαλάντα με τη Sia να προσφέρει απλόχερα για ακόμη μία φορά τα εμβληματικά φωνητικά της, τα οποία πάντα θα χαρακτηρίζονται από μία παιδική χροιά. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε την P!nk, αλλά και τον γνωστό τραγουδοποιό Greg Kurstin, με τη Sia να αφήνει τη δική της “πινελιά”.

Και τα δύο τραγούδια θα ακουστούν στην επερχόμενη, δραματική ταινία “Music”, σκηνοθέτης της οποίας είναι η Sia. Η τραγουδίστρια έχει συμβάλει και στο σενάριο σε συνεργασία με τον συγγραφέα Dallas Clayton, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτή θα συναντήσουμε τους Kate Hudson, Maddie Ziegler και Leslie Odom Jr. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Universal Pictures.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως την παραγωγή του εν λόγω musical ανέλαβε ο Vincent Landay μαζί με την τραγουδίστρια. Για πρώτη φορά η κυκλοφορία του “Music” ανακοινώθηκε το 2015 στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Sia - Courage To Change

Back To Top