skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sia – Santa’s Coming For Us

Οι γιορτές των Χριστουγέννων δεν απέχουν και πολύ και έτσι η Sia μοιράστηκε ένα εορταστικό τραγούδι για να μας θυμίσει ότι.. “Santa’s Coming For Us”!

Τίτλος τραγουδιού: “Santa’s Coming For Us”

Καλλιτέχνης: Sia

Μουσική / Στίχοι: Greg Kurstin & Sia

Από το LP: “Everyday Is Christmas” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Πλέον οι νύχτες είναι μεγαλύτερες, οι κούπες μας είναι γεμάτες με ζεστή σοκολάτα και η ατμόσφαιρα μυρίζει Χριστούγεννα… Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό ξεκινάει το ολοκαίνουριο τραγούδι της Sia με τίτλο “Santa’s Coming For Us”! Η δημοφιλής, αυστραλιανή τραγουδίστρια αποκάλυψε το διασκεδαστικό και χριστουγεννιάτικο αυτό τραγούδι, που αποτελεί το πρώτο single του επερχόμενου, εποχικού της album με τίτλο “Everyday Is Cristmas”.

Πρόκειται για μια συλλογή 10 πρωτότυπων τραγουδιών τα οποία έγραψε η Sia, με την βοήθεια του παραγωγού Greg Kurstin. Το “Everyday Is Cristmas” είναι ένα εορταστικό album, follow-up του “This Is Acting” του 2016, ενώ είναι και το πρώτο που κυκλοφορεί η Sia από την νέα της δισκογραφική στέγη, Atlantic Records. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για της 17 Νοεμβρίου και όπως αποκάλυψε ο μακροχρόνιος συνεργάτης της Sia, Kurstin «περιλαμβάνει κάποια πραγματικά διασκεδαστικά, uptempo, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έπειτα υπάρχουν επίσης κάποιες μπαλάντες της Sia.»

Το “Santa’s Coming For Us” είναι ένα uptempo τραγούδι που μας βάζει σε εορταστικό και παιχνιδιάρικο κλίμα, καθώς η Sia τραγουδάει για τις

μικρές χριστουγεννιάτικες απολαύσεις: “Singing to the deer in the skies/ Singing as they jingle, jingle, jingle tonight/ Singing to the moon set it free/ You’re the angel on the top of my tree”. Μιλώντας για την συγγραφή των στίχων από την Sia, ο Kurstin δήλωσε: «Είναι απίστευτη. Δεν ξέρω πως σκαρφίζεται τους στίχους και τις μελωδίες τόσο γρήγορα. Δεν μοιάζει με κανέναν άλλο…»

Sia - Santa's Coming For Us

Back To Top