skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Simple Minds – Act Of Love

Οι Simple Minds επιστρέφουν δυναμικά με το ολοκαίνουριο single τους “Act Of Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Act Of Love”

Καλλιτέχνης: Simple Minds

Μουσική / Στίχοι: Charles Burchill, James Kerr

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 17 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Σαράντα χρόνια μουσικής καριέρας γιορτάζει το συγκρότημα από τη Σκωτία, Simple Minds, και το πολυμελές group επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο με νέο υλικό. Τέσσερα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του single του “Summer”, το οποίο συμπεριλήφθηκε στον δίσκο “Walk Between Worlds”, οι Simple Minds παρουσίασαν το τραγούδι “Act Of Love”.

Το εν λόγω anthem αποτελεί μία άκρως δυναμική δημιουργία βασισμένη στα αυθεντικά rock στοιχεία, τα οποία όλο και περισσότερο εκλείπουν από το μουσικό σκηνικό. Τη μουσική και τους στίχους του single υπογράφουν οι Charles Burchill και James Kerr.

Όπως λέγεται το “Act Of Love” δεν αποτελεί μία φρέσκια δουλειά του συγκροτήματος, αλλά πρόκειται για μίας νέας version ενός τραγουδιού που έγραψαν ο Jim Kerr κι ο Charlie Burchill το 1978. Ωστόσο, το τραγούδι ούτε ηχογραφήθηκε ούτε κυκλοφόρησε ποτέ. Η κυκλοφορία του τραγουδιού, μάλιστα, συμπίπτει με την πρώτη εμφάνιση του group στο Satellite City της Γλασκώβης το 1978.

Μιλώντας για το κομμάτι, ο Kerr είπε: “Με τα χρόνια οι άνθρωποι ρωτούσαν: ‘Πότε πιστεύατε ότι οι Simple Minds είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν;’ Η απάντησή μου ήταν πάντα: ‘Ω, δεν το σκεφτήκαμε πραγματικά αυτό’. Αλλά συνειδητοποιώ τώρα ότι δεν έλεγα την αλήθεια. Πίστεψα ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό μόλις άκουσα τον Charlie να παίζει το riff στο ‘Act Of Love’.”

Simple Minds - Act Of Love

Back To Top