skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Simple Plan – What’s New Scooby-Doo?

Το πασίγνωστο theme song “What’s New Scooby-Doo?” από τους Simple Plan έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες!

Τίτλος τραγουδιού: “What’s New Scooby-Doo?”

Καλλιτέχνης: Simple Plan

Μουσική/Στίχοι: Gigi Meroni, Rich Dickerson

Εταιρεία: Lava Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Πηγαίνοντας πίσω τον χρόνο κι εστιάζοντας στο 2002, όλοι μπορούμε να θυμηθούμε εκείνο το “πιασάρικο” theme song “What’s New Scooby-Doo?”, που επί πέντε χρόνια σηματοδοτούσε την έναρξη των επεισοδίων της ομώνυμης σειράς. Ο Fred, η Daphne, η Velma, ο Shaggy και φυσικά ο Scooby μάς κρατούσαν κι ενίοτε μάς κρατούν συντροφιά μέσα από τις περιπέτειές τους, ωστόσο αξίζει να λάβουμε υπόψη για την επιτυχία της σειράς και τους Simple Plan.

Το rock συγκρότημα από τον Καναδά, που είναι ενεργό στη μουσική βιομηχανία από το 1999, βρίσκεται πίσω από την εκτέλεση του “What’s New Scooby-Do?” Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι γνωρίζουν το σύντομο αυτό ηχητικό, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφουν οι Gigi Meroni και Rich Dickerson.

Μέσω του Instragram, λοιπόν, οι Simple Plan ανακοίνωσαν στο κοινό τους πως το εν λόγω theme song πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις streaming εφαρμογές, έπειτα από 19 χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να το βάλουν στο repeat. Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν: “Επιτέλους συμβαίνει! Το theme song ‘What’s New Scooby Doo?’ θα είναι επίσημα διαθέσιμο για stream τα μεσάνυχτα. Πάντοτε περνάμε τόσο ωραίο παίζοντάς το στα shows μας και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόση αγάπη λαμβάνει έπειτα από τόσα χρόνια. Ελπίζουμε πως θα το απολαύσετε τόσο όσο όταν το παίζουμε.”

Simple Plan - What's New Scooby-Doo?

Back To Top