skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Skip Marley – Enemy

Ο Skip Marley στο νέο του τραγούδι “Enemy”!

Τίτλος τραγουδιού: “Enemy”

Καλλιτέχνης: Skip Marley

Μουσική / Στίχοι: Almando Cresso, Giorgio Ligeon, Skip Marley, Tasan Thompson, Tyshane Thompson

Εταιρεία: Island Records, UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο εγγονός του Bob Marley, ένας χαρακτηρισμός που πάντοτε θα τον ορίζει, Skip Marley, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “Enemy”, μία reggae fusion δημιουργία, σε μουσική και στίχους των Almando Cresso, Giorgio Ligeon, Skip Marley, Tasan Thompson και Tyshane Thompson. Ο νεαρός καλλιτέχνης καταφέρνει να εναρμονίσει τα γνώριμα -και κλασσικά θα λέγαμε- reggae στοιχεία, με τις synth αναφορές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Είναι άραγε αυτό το μυστικό της επιτυχίας;

Το τραγούδι “Enemy” κυκλοφόρησε στις 30 Μαΐου και ήδη έχει δεχθεί ποικίλες κριτικές. Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη solo δουλειά του Marley για το 2019. Πρώτα ακούσαμε το τραγούδι That’s Not True, για χάρη του οποίου ο Skip συνεργάστηκε με τον θείο του, Damian “Jr. Gong” Marley. Επίσης, πρόσφατα απολαύσαμε ξανά τον Skip στο πλευρό των εντυπωσιακών Major Lazer και το τραγούδι Can’t Take It From Me.

Το εν λόγω τραγούδι, “Can’t Take It From Me”, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην επερχόμενη και πολυ-αναμενόμενη δισκογραφική δουλειά των Major Lazer, “Music Is The Weapon”, για την οποία προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Skip Marley - Enemy

Back To Top