skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Skip Marley – No Love

Το νέο του single κυκλοφόρησε ο Skip Marley, με τίτλο “No Love”!

Τίτλος τραγουδιού“No Love

Καλλιτέχνης: Skip Marley

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Island Records, UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Ο Τζαμαϊκανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Skip Marley, κυκλοφόρησε ακόμη ένα digital single του, με τίτλο “No Love”! Μία reggae fusion δημιουργία ήρθε στο προσκήνιο μέσα από την Island Records στις 29 Μαΐου, με τον Marley να μιλάει για ακόμη μία φορά για την αγάπη. Το εν λόγω single αποτελεί το follow-up του “One World, One Prayer” για χάρη του οποίου ο τραγουδιστής συνέπραξε με το θρυλικό συγκρότημα του Bob Marley, τους The Wailers, καθώς επίσης και με τους Farruko, Shaggy και την κόρη του Bob Marley, Cedella Marley.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Skip Marley έγινε ο πρώτος τραγουδιστής της Τζαμάικα που κατάφερε να “διατηρηθεί” στην κορυφή του Adult R&B Chart του Billboard. Αφορμή για αυτή την κατάταξη υπήρξε η συνεργασία του καλλιτέχνη με την H.E.R. στο τραγούδι “Slow Down”, η οποία κατέλαβε την κορυφή στα charts.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος και CEO της Island Records, Darcus Beese, ανέφερε για τον Marley: “Ο Skip όχι μόνο διατηρεί την επιτυχία του θρύλου Marley, αλλά έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό ‘μονοπάτι’ για τον εαυτό του σε αυτή την επιχείρηση. Ως ο πρώτος καλλιτέχνης της Τζαμάικας που έφτασε στο νούμερο 1 στα Adult R&B Charts, η οικογένεια της Island Records δεν θα μπορούσε να μην είναι υπερήφανη”.

Skip Marley - No Love

Back To Top