skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Skott – Remain

Η Skott, επανέρχεται με νέο τραγούδι και δηλώνει πως θα… “παραμείνει”!

Τίτλος τραγουδιού: “Remain

Καλλιτέχνης: Skott

Μουσική / Στίχοι: Pauline Skött

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 31 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Η Skott έκανε την δισκογραφική της εμφάνιση το 2016 με το E.P. της, “Porcelain/Wolf” και είναι επαγγελματίας τραγουδοποιός. Η Pauline Sköttόπως είναι ολόκληρο το όνομά της, είναι το τελευταίο, σπουδαίο ταλέντο που έρχεται από τη Σκανδιναβία για να κατακτήσει τα πλήθη! Μεγάλωσε σε μια δασική κοινότητα που διευθύνεται από απόκληρους λαϊκούς μουσικούς στο Vikarbyn της Σουηδίας, όπου η παράδοση της αφήγησης ήταν το κλειδί για τη ζωή στο χωριό.

Το τελευταίο της single έχει τίτλο “Remain” είναι ένα μυστηριώδες slow τραγούδι με ηλεκτρονικά εφέ α καλύπτουν τα φωνητικά της Skott. Το τραγούδι έρχεται αμέσως μετά από το “Mermaid” για το οποίο η τραγουδίστρια μας παρουσίασε πρόσφατα και το νέο του video clip και είναι μια όμορφη μπαλάντα που θυμίζει έντονα έργα της Lana Del Rey, τόσο μουσικά όσο και ερμηνευτικά! Δυστυχώς το “Remain” δεν παραπέμπει σε τίποτα από αυτά και για το λόγο αυτό η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Το τραγούδι, όπως και όλα τα προηγούμενα digital singles της, συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό art-cover που θα μπορούσε να είναι η εικονογράφηση από κάποιο κλασσικό παραμύθι!

Η Skott όμως συνεχίζει ακάθεκτη τις διηγήσεις της πράγμα που, ίσως, να σηματοδοτεί την συγκέντρωση τους σε ένα album για το οποίο δεν έχει κάνει καμία αναφορά πουθενά μέχρι σήμερα!

Skott - Remain

Back To Top