skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Skott – Russian Soul

Ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο EP της μας συστήνει η Skott, με τίτλο “Russian Soul”!

Τίτλος τραγουδιού“Russian Soul”

Καλλιτέχνης: Skott

Μουσική / Στίχοι: Theo Ekblom Carlson, Christian Nilsson, Skott

Από το album: “Stay Off My Mind”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο λόγος γίνεται για το εναρκτήριο τραγούδι της επίσημης tracklist του πρόσφατου EP της, με τίτλο “Stay Off My Mind”. Η Skott κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο EP στις 12 Ιανουαρίου της χρονιάς που διανύουμε και το αποτέλεσμα φέρει τέσσερα συνολικά τραγούδια από τα οποία έχουμε ήδη απολαύσει το ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι. Αυτή τη φορά, η νεαρή καλλιτέχνης μοιράζεται μαζί μας το ολοκαίνουριο dream-pop με indie μουσικά στοιχεία, “Russian Soul”. Το ενδεχόμενο η Lana del Rey να αποτελεί μία από τις βασικότερες επιρροές της Skott διόλου απίθανο δεν μας φαίνεται, μιας και το νέο της τραγούδια έχει πολλά στοιχεία που μας την θυμίζουν.

Μελαγχολικό και σχεδόν υποτονικό, το “Russian Soul” είναι εδώ για να μας δώσει ακόμα μία γεύση από τον δίσκο “Stay Off My Mind”. Η μελωδική φωνή της Skott έχει καταφέρει να την κάνει να ξεχωρίζει στο σύντομο χρονικό διάστημα που έχει εμφανιστεί στο μουσικό προσκήνιο. Dream-pop τραγούδια συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων στο ρεπερτόριό της, ενώ η εξέλιξή της στο προσεχές μέλλον είναι δεδομένη. Το Mermaid είναι αυτό που την εδραίωσε στο μουσικό σκηνικό, με το όμορφο παρουσιαστικό της να αποτελεί ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο συνολικό αποτέλεσμα.

Η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα φαίνεται πως έχει αρκετά ακόμα να προσφέρει, μέσα στα οποία συγκαταλέγονται κι επερχόμενες συνεργασίες. Δεν ξεχνάμε την συνεργασία της με τους Grey για το τραγούδι της,Crime!

Skott – Russian Soul

Back To Top