skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Skylar Grey – Everything I Need (Aquaman O.S.T.)

Η Skylar Grey παρουσιάζει το νέο της τραγούδι “Everything I Need “ που ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας “Aquaman”.

Τίτλος τραγουδιού“Everything I Need”

Καλλιτέχνης: Skylar Grey

Μουσική / Στίχοι: Elliott Taylor, Skylar Grey

Εταιρεία: INgrooves/WaterTower Music

Από το OST: “Aquaman”

Ημερομηνία κυκλοφορίας OST: 13 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Skylar Grey κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Everything I Need”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “Aquaman” του James Wan. Στο soundtrack θα βρείτε επίσης ένα νέο τραγούδι από τον Pitbull σε συνεργασία με την Rhea αλλά και μια σύνθεση του Joseph Bishara ενώ το υπόλοιπο soundtrack αποτελείται από συνθέσεις του Rupert Gregson-Williams.

Το τραγούδι της Grey ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας σε μια διαφορετική εκτέλεση από εκείνη του soundtrack ωστόσο αμφότερες οι εκτελέσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται στο tracklist του soundtrack. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου και το cast συμπληρώνουν ονόματα όπως: Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II κ.α.

Τους στίχους και τη μουσική του έγραψε η ίδια η ερμηνεύτρια σε συνεργασία με τον αρραβωνιαστικό της Elliot Taylor και το παρουσίασαν με teasers μέσα από τα social media τους!

Skylar Grey - Everything I Need (Aquaman O.S.T.)

Back To Top