skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sleeping with Sirens – Trouble

Το τέταρτο single από τον επερχόμενο δίσκο των Sleeping with Sirens είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Trouble”

Καλλιτέχνης: Sleeping with Sirens

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Gossip”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 25 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Το post-hardcore συγκρότημα από το Ορλάντο των Η.Π.Α. “ξαναχτυπά” με ακόμα ένα single από τον επερχόμενο και πέμπτο σε σειρά ολοκληρωμένο δίσκο του. Το τραγούδι “Trouble” πήρε την σκυτάλη από τα τρία προηγούμενα επίσημα singles του album “Gossip”, με τίτλο “Legends”“Empire to Ashes” και το πιο πρόσφατο (25 Αυγούστου 2017) “Cheers”.

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα οι Sleeping with Sirens να μας είχαν συνηθίσει σε ένα πιο “άγριο” μουσικό ύφος, ο δίσκος “Gossip” όμως ήρθε για να μας συστήσει την pop rock πλευρά τους, με “εύπεπτα” κι εύρυθμα τραγούδια και μέχρι στιγμής ο πειραματισμός τους αυτός έχει πετύχει. Το “Trouble”, λοιπόν, είναι ένα από τα μεταβατικά στάδια για όσο νέο υλικό θα έρθει από πλευράς τους.

Η επίσημη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, σε παραγωγή του David Bendeth, έχει οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου 2017, μέσω της Warner Bros. Έντεκα φρέσκα τραγούδια περιλαμβάνονται στην επίσημη tracklist του “Gossip”, ενώ υπάρχει και η επιλογή με την αγορά του δίσκου να ακούσεις και τα bonus tracks αυτού, “Broken Mirrors” και “My Life”. Μπορεί ο δίσκος να παρουσιάζει μία σκοτεινή πλευρά του συγκροτήματος, ωστόσο τα τραγούδια του αποπνέουν και μία μορφή ελπίδας.

Sleeping with Sirens - Trouble

Back To Top