skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Slipknot – Yen

Οι Slipknot κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους, “Yen”!

Τίτλος τραγουδιού: “Yen”

Καλλιτέχνης: Slipknot

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Roadrunner Records

Από το LP: “The End, So Far”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Το συγκρότημα έκανε streaming το νέο του single “Yen”, το οποίο ειλικρινά μας κάνει να καταλάβουμε τις συγκρίσεις του συγκροτήματος με το album του 2004 “Vol. 3: (The Subliminal Verses)”. Αυτό σίγουρα στέκεται σωστά σε αυτήν την περιοχή με τη χρήση του στη μελωδία που σιγά-σιγά ενσωματώνεται σε μια αργή βαρύτητα. Τα προστιθέμενα όργανα σε όλο το μήκος είναι επίσης μια πραγματικά δροσερή πινελιά.

Οι προπαραγγελίες για το “The End, So Far” είναι διαθέσιμες εδώ πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 30 Σεπτεμβρίου. Και όχι, αυτό το όνομα του δίσκου δεν σημαίνει ότι το συγκρότημα διαλύεται. Κατά τη διάρκεια ενός show στο festival Hills Of Rock στο Plovdiv της Βουλγαρίας στις 21 Ιουλίου, ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor, είπε στο πλήθος ότι ο τίτλος του album σηματοδοτεί μια μετάβαση και όχι ένα πραγματικό τέλος.

“Θα σας πω κάτι, μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει την είδηση ότι οι Slipknot έχουν ένα νέο album που θα κυκλοφορήσει πολύ, πολύ σύντομα. Το όνομα αυτού του album είναι ‘The End, So Far’. Και για εκείνους που πιστεύουν ότι οι Slipknot θα χωρίσουν, αυτό δεν ισχύει. Αυτό αντιπροσωπεύει απλώς το τέλος μιας στιγμής και την αρχή της υπόλοιπης γαμημένης ζωής μας. Καταλαβαίνετε τι σας λέω εκεί έξω;”

Slipknot - Yen

Back To Top